Heb jij ook last van lentekriebels, ik wel. Eindelijk schijnt de zon en kan de was weer buiten aan de lijn. Het voorjaar is een vruchtbare tijd. De bloemen schieten de grond uit, er worden lammetjes geboren, kortom alles groeit en bloeit weer. Lentekriebels zorgen ook voor een actiever seksleven. Dat is fijn, maar hoeft niet altijd vruchtbaar te zijn. Daarom zijn er voorbehoedsmiddelen zoals condooms.

Japanse condooms

Japanse condooms

Hier in Nederland hebben wij niet zoveel keuze in condooms. In Japan bijvoorbeeld is dat anders. Daar is de keuze in condooms gigantisch. Ze hebben ze in allerlei soorten en maten. Hoe komt het dat condooms daar zo populair zijn?

Na de tweede wereld oorlog werden de Japanners gevraagd om het geboorte cijfer zo laag mogelijk te houden. Er waren echter nog weinig voorbehoedsmiddelen op de markt. Dus begonnen getrouwde stellen gebruik te maken van condooms. Daardoor kwamen er ook steeds meer verschillende soorten condooms op de markt. Tegenwoordig maken ongeveer 68 procent van de getrouwde stellen in Japan gebruik van condooms. (Y. Scott Matsumoto 1972)

Condooms zijn geweldig

Het is jammer dat condooms hier zo ondergewaardeerd worden. Want condooms zijn geweldig. Ze zijn makkelijk te gebruiken. Je hebt geen speciale kennis nodig om ze te gebruiken. Ze zijn overal verkrijgbaar. Ze zijn betaalbaar. Ze hoeven niet op maat gemaakt te worden. Er zitten geen hormonen in en je hoeft ze alleen te gebruiken als je seks hebt.
Sommige mensen vinden een condoom omdoen zo een gedoe. Dat is echt niet nodig. Na enige oefening gaat dat gladjes en met wat fantasie zijn er hele sexy manieren om een condoom om te doen. 

Onze condooms

Smakelijke condooms

Wij zijn natuurlijk geen doorsnee erotiek winkel en daarom verkopen we ook meerdere soorten condooms. Want hij moet natuurlijk wel goed passen.
We hebben My Size condooms, omdat die in veel verschillende maten verkrijgbaar zijn. Want niet iedereen is doorsnee en ook met een maatje kleiner of groter wil je een condoom dat goed past.
We verkopen ook Secura Kondome vooral, omdat de Original een heel fijn condoom is voor een lekker prijsje. Daarnaast zijn er nog twee andere maten, een extra dunne uitvoering en een zwarte met noppen van Secura Kondome te koop.
Onze condooms met een smaakje zijn van FunFactory. Het is een verpakking van 10 condooms in 5 verschillende smaken.
En natuurlijk hebben we nog een latex vrije variatie. Dit zijn de Manix Skyn condooms in twee verschillende maten.

Juiste maat condoom

Er is dus voor iedereen een passend condoom. Weet je niet zeker welke maat je moet hebben? Meet dan met een touwtje de omtrek van je stijve erectie. Zet een streepje waar de beide kanten elkaar raken. Vervolgens meet je de lengte van het touwtje. Zo kun je de perfecte maat condooms bij ons kopen en toegeven aan je lentekriebels.

Bron: Condom Use in Japan