Palm Power Rechargeable Review

Reviewer: Dalinda
Naam product: Palm Power Rechargeable
Merk: Palm Power by Swan
Prijs: €99,95 €74,95
Oplaadbaar: Ja
Formaat: Klein vergeleken met andere wandmassagers!
– Totale lengte: 19.0 cm
– Diameter kop: 4.0 cm
Score: 7/10
Dit is het eerste speeltje dat ik mocht gaan testen voor Euphoria’s Testpanel. Spannend! En het ging meteen om een wandvibrator: Die wou ik al een tijdje. Ik las er steeds zulke goede dingen over en die ene keer dat ik er een vasthield, wow! Krachtig!
Ik had dus vreselijk mazzel en kreeg van Mark van Euphoria een draadloze wandvibrator van Palm Power om te testen. Draadloos: dus oplaadbaar en geen gedoe met snoeren die te kort zijn of stopcontacten op de verkeerde plek in huis etc. Hoe praktisch is dat! En het beste is, als je hem uit de doos haalt dan is hij al voor een deel opgeladen. Dus ik hoefde niet eens te wachten om hem meteen te proberen.

Uiterlijk van de Palm Power

De Palm Power wandvibrator zit in een doorzichtige plastic verpakking waardoor je hem meteen ziet. Het viel mij op dat hij erg klein is vergeleken bij de andere wandvibrators die ik eerder gezien heb. Ik hoopte dat zijn formaat niets met de kracht van de vibrator zou doen. Ik heb namelijk wel een keer een groter exemplaar vastgehouden in de winkel. Toen was ik zeer prettig verrast door de kracht die dat exemplaar had.
De Palm Power is gemaakt van ABS (handvat) en de kop is van siliconen. Dat dat voelt erg prettig: zacht en toch stevig. Ook is hij niet zwaar. Het zwaarste punt zit op de verdikking van het handvat, hier zit ook het motortje. Door dit zwaartepunt is het makkelijker om hem op zijn plek te houden.Palm Power Rechargeable Review

Gebruiksvriendelijkheid PalmPower

De eerste keer dat ik hem aandeed vond ik wel dat de bediening best lastig is. Hij heeft maar 1 knopje namelijk. Nou zou je denken, wat is daar dan lastig aan? Nou dat leg ik even uit. Wanneer je hier 1 keer kort op drukt gaat hij aan of uit. Als je het knopje ingedrukt houdt als hij aan is, gaat hij steeds harder en harder. Dus vind je dat hij even te hard gaat? Dan moet je hem eerst uit doen en dan weer opnieuw aandoen en je snelheid opzoeken. Dit vind ik persoonlijk niet praktisch. Ik heb hem meerdere keren moeten uittesten voor ik eindelijk bij de hardste stand kon komen. In the heat of the moment drukte ik hem namelijk steeds uit omdat ik het knopje net te kort indrukte.

Voor het eerst squirten! Thanks Palm Power!

Maarrrr ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat hij me wel tot nieuwe hoogtes heeft gebracht. Hoe hoog hoor ik je denken? Voor ik het goed en wel wist kwam ik al squirtend klaar! Ik was totaal verrast en ik wist niet eens dat ik dat kon!
En als je klaargekomen bent dan hoef je maar één keer op het knopje drukken om hem uit te doen. Geen gedoe van een paar seconden ingedrukt houden zoals bij vele andere vibrators. En dat is erg fijn als je net klaar bent gekomen.
Dus de bediening went wel. Ook snap ik nu helemaal waarom mensen zo lyrisch doen over een wandvibrator…. WAUW! Vooral op het hardste standje, ik werd bijna weggetrild haha. Maar wat lekker is dat zeg!
Wat ik wel minder vond was dat ik het randje van het silliconen dopje voel. Dat kan snel een irriterend gevoel geven als ik hem niet goed “mik”. In plaats van dat ik hem tegen mij aan legde moest ik hem wat schuin houden. Dit zit/ligt wel minder relaxed maar het is prima te doen natuurlijk. Vooral als je voelt hoe hij harder, harder en harder gaat trillen…
Met schoonmaken moet je wel even het siliconen kapje verwijderen en daar niet vergeten te schoonmaken want daar komt allemaal glijmiddel en vocht onder. Jammer genoeg zitten hier schroefjes dus dit is echt een rot karweitje om schoon te maken. Hij is niet waterdicht maar wel spatwaterdicht. Let hier dus wel op met schoonmaken.Palm Power Rechargeable Review

De Palm Power Plus- & minpunten

Minpunten

– Een minpuntje is dat je de ribbel van het siliconen kapje voelt zitten als je niet goed mikt. Dit is erg jammer.
– Ook het schoonmaken vind ik een nadeel. Je bent namelijk ongeveer even lang aan het poetsen onder het siliconen dopje waar die schroefjes zitten als je bezig bent om hem te gebruiken.
– Voor mijn gevoel was alleen de accu steeds erg snel leeg, dit is ook wel een minpuntje.

Pluspunten

+ Het grootste pluspunt is natuurlijk het feit dat hij geen snoer heeft!
Hier kleeft wel het minpunt aan dat hij wat aan kracht in zal leveren vergeleken met een PalmPower met snoer. Maar om heel eerlijk te zijn weet ik niet hoe erg dit is want je komt hier makkelijk mee tot een hoogtepunt (ik wel in ieder geval).
+ Ik vind de prijs zeker een pluspunt, hij is niet duur voor een wandvibrator.
+ Nog een pluspunt: al die gave opzetstukken die je los kunt kopen.
+ Bijna vergeten: het geluid! Waarschijnlijk was ik dit bijna vergeten omdat hij niet zo heel veel geluid maakt. Ok, hoe harder hij trilt hoe meer geluid, maar het geluid van deze vibrator is niet storend. Ik vond het zelfs wel opwindend dat hoe harder hij trilde hoe meer je hoort.

Mijn conclusie over de Palm Power

Het probleem met het opladen is vrij makkelijk helemaal op te lossen door mezelf even aan te leren om hem na gebruik aan de lader te leggen. Verder vind ik het een geweldig ding en ik gebruik hem nu een stuk vaker. Langzamerhand went de bediening ook! Dus het is even wennen, maar dat is ook wel het leuke van een nieuwe toy of niet?
Ik vind hem zijn geld meer dan waard en ga snel eens kijken naar die leuke opzetstukken, I wanna catch ’em all!
Liefs,
Dalinda
De Palm Power Rechargeable is hier te koop ->