Het is oktober, of zoals we het bij Euphoria graag noemen: Lock-tober. Opgesloten zitten kan heel spannend zijn. Veel mensen zijn wel bekend met hand- of enkelboeien. Zodra je vastgeketend ligt, geef je letterlijk de controle uit handen. Jouw partner heeft op dat moment de volledige controle over jou en kan doen wat hij/zij wil (zelfs het huishouden of de booschappen ;P). Vind je het heel opwindend om die controle uit handen te geven of juist de controle over jouw partner te houden? Denk dan ook eens aan een peniskooi! Lees in dit blog alles wat je wilt weten over peniskooien.

Wat zijn peniskooien?

Het woord zegt het natuurlijk al. Een peniskooi is een kooitje voor het mannelijke lid. De kooi draag je om de schacht van je penis, de ring gaat achter de ballen langs. Hierdoor kan de kooi niet afglijden en blijft deze goed om de penis zitten. Bij de kooi zit een slotje zodat je zonder sleutel geen toegang meer hebt tot je pik.

Waarom zou ik dat willen?

Zoals je hebt gelezen in de intro kan het uit handen geven van de controle over je lijf enorm opwindend zijn. Met het dragen van een peniskooi is het vrijwel onmogelijk om een erectie te krijgen of met je penis te spelen. Hierdoor heeft jouw Dom volledige controle over jouw erectie. Wil hij/zij niet dat jij gedurende de dag met jezelf speelt, dan gaat dat dus ook echt niet lukken. Bijkomend voordeel van het dragen van een peniskooi onder je alledaagse kleding is dat je er sowieso ‘well hung’ uitziet.

Kies de juiste maat

Schoenen zitten zwaar oncomfortabel als je ze te klein koopt, hetzelfde geldt voor een peniskooi. Bepaal als eerste welke lengte kooi je nodig hebt. Dit doe je door je slappe penis te meten vanaf je schaambeen tot het topje van je eikel. Meet ook de omtrek van de schacht van je penis, deel dit door 3,14 en je weet de juiste diameter. Koop volgens een kooi die net iets groter is. Bij de peniskooien komen verschillende maten ringen. Probeer deze uit tot je de ring hebt gevonden die jou het beste past.

Hoe begin ik?

Bouw het dragen van een kooi langzaam op. Hou hem niet meteen 24/7 om, maar probeer het eerst eens een paar uurtjes. Zodra je gewend bent en je de kooi dag en nacht wil (of moet) dragen hou er dan rekening mee dat je deze toch minimaal 2 keer per week helemaal af doet. Dan kun jij je penis en de kooi goed reinigen. Urineren is overigens geen probleem met de kooi om, alle kooien hebben een gat bij de eikel waar je doorheen kunt plassen. Staand plassen wordt alleen niks meer!

Help de sleutel is weg!

Peniskooien komen standaard met een reserve sleutel. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat jouw sleutelhouder de sleutel kwijt raakt. Bewaar het reserve sleuteltje op een voor jullie beide bekende plek. Dit kan eventueel in een verzegelde enveloppe zodat de sleutelhouder toezicht kan houden dat jij niet stiekem het reserve sleuteltje hebt gebruikt. Een andere oplossing voor sleutelverliezers: de genummerde plastic slotjes! Deze werken zonder sleutel en kun je openbreken. Elk slot heeft een uniek nummer waardoor jouw Dom kan controleren of jij je wel aan de regels hebt gehouden. Ook handig: Als je naar een groot feest of naar het vliegveld gaat kan een metalen slot een probleem opleveren. Met de plastic slotjes loop je dit risico niet.

Verschillende materialen

Model 07 - 7,9 cm - Silicone Peniskooi

  • Siliconen
    Om mee te beginnen is een kooi van siliconen het fijnst. Siliconen blijft bij lang dragen comfortabel omdat het iets mee buigt. Het materiaal neemt snel jouw lichaamstemperatuur over en heeft een erg lange levensduur. Een erectie wordt nog wel tegen gehouden maar zal minder pijnlijk zijn dan bij een kooi van plastic of metaal.07, 08, 09 van ManCage zijn hartstikke mooie peniskooien van siliconen om mee te beginnen. Het zijn betaalbare complete sets van hoge kwaliteit siliconen. Ze ogen stoer en robuust en door de 3 verschillende ringen zit de kooi altijd als gegoten.

Rimba - Metalen Peniskooi

 

  • Metaal
    Een peniskooi van RVS heeft een ontzettend lange levensduur. Het nadeel van een RVS kooi is dat ze flink aan het gewicht zijn waardoor het langdurig dragen niet altijd lukt. Deze metalen beauty van Rimba is zeer geschikt om langdurig te dragen, door de opengewerkte ‘body’ kan de huid blijven ademen en is de kooi niet enorm zwaar. Rimba’s metalen peniskooi heeft een lengte van 12 cm. De eerste ring heeft een diameter van 45mm. De opening van de kooi heeft een diameter van 35 mm.

Shark Cage - voordelige kuisheidskooi

  • Kunststof
    Kooien van kunststof zijn voor langdurig dragen een hartstikke goede keuze. Ze zijn licht van gewicht en goed schoon te houden. Het nadeel van kunststof kooien is dat ze bij ruig gebruik kunnen breken.

Weet je niet zeker of een peniskooi iets voor je is, maar wil je het wel een keer proberen? Dan is de Shark Cage van Brutus wellicht iets voor jou. De kooi is betaalbaar, licht van gewicht en komt met verschillende cockringen. Het slot is volledig weggewerkt in de kooi, dus heb je geen last van een bungelend slot naast je penis.

 

 

Zo ontzettend veel peniskooien

Is je interesse gewekt? Neem eens een kijkje bij ons brede assortiment peniskooien. Als een gewone kooi je niet spannend genoeg is kijk dan eens naar ManCage peniskooien met een dilator of peniskooien met een buttplug eraan!

Model 16 - 11,4 cm - Peniskooi met silicone soundModel 11 - Chasity - 11,4 cm - Peniskooi met plug