Er zijn een aantal redenen om een penispomp te kopen. Je kunt hem gebruiken voor erectieproblemen, of om een hardere erectie te krijgen, maar je kunt hem ook kopen omdat het vacuüm trekken van je penis lekker voelt. Dat is dus penispomp pret.Beginners Power Pump

De werking

Met een penispomp zorg je voor een vacuüm rond je piemel. Dit vacuüm zorgt ervoor dat je bloed in de penis zuigt. Door die bloedtoevoer wordt je penis hard. Dit is een tijdelijk effect wat soms wat langer aan kan houden. Maar het kan ook gebeuren dat zodra je het vacuüm verbreekt, het bloed weer terug stroomt je lichaam in en je penis slap wordt. Dit kun je voorkomen door een cockring te gebruiken. Die schuif je dan over de cilinder heen om je penis voordat je het vacuüm verbreekt. Je hebt natuurlijk zelf in de hand hoe sterk je het vacuüm laat worden en wanneer je het verbreekt. Hier kun je mee spelen en dat kan erg lekker zijn.

De gebruiksaanwijzingProfessionele penispomp-set Cilinder

Bij elke penispomp zit een gebruiksaanwijzing. Lees deze altijd even door, want de ene pomp is de andere niet en het gebruik van een penispomp is niet helemaal zonder gevaar. Zorg dat je weet hoe je snel het vacuüm kunt verbreken als het niet goed voelt. Pomp niet te snel en voer het vacuüm niet te ver op, want je wil je penis niet beschadigen.

Het gebruik van een penispomp is redelijk eenvoudig. De pomp bestaat uit een cilinder en een pompmechanisme, dit kan mechanisch of handmatig zijn. De rand van de cilinder smeer je in met wat glijmiddel zodat hij beter afdicht. Dan schuif je hem om je piemel tegen je lichaam aan. Nu kun je rustig beginnen met pompen om het vacuüm op te voeren. Er komt nu druk te staan op de zwellichamen waardoor de bloedtoevoer naar je penis op gang komt. Voer de druk langzaam op en stop zodra het pijnlijk wordt. Dit kun je even zo laten, maar je kunt ook het vacuüm verbreken om het daarna weer op te voeren. Doe wat lekker voelt en geniet ervan.

Welke penispompRechargeable Ez Pump Kit

Nu is de vraag natuurlijk welke penispomp geeft de meeste pret? Het is handig om met de Beginners Power Pump van PumpWorx te beginnen. Dit is een goedkoop eenvoudig instapmodel met een handpomp. Hiermee kun je proberen of het wat voor je is. Het enige wat je verder nodig hebt, is wat waterbasis glijmiddel en je kunt gaan experimenteren.

Als het nou helemaal je ding is, kun je voor een wat luxer model gaan. Je hebt dan de keuze tussen een model met een handpomp, zoals een vibrerende penispomp of een professionele penispomp-set, die verkrijgbaar is in verschillende cilinder maten. Of je kunt gaan voor een mechanische pomp zoals de oplaadbare Ez Pump Kit of voor de superdeluxe Advanced Automatic Smart Pump. Die zijn oplaadbaar en zuigen de cilinder vacuum zonder dat je hoeft te pompen. Je hoeft alleen de knop ingedrukt te houden.

Penispomp pret

Voor welke penispomp je ook gaat, het is een leuke manier om lekker met je pik te spelen. Doe het veilig en stop als het zeer doet. Geniet er vooral van en vergeet niet ook te genieten van de dikke stijve piemel die je er aan overhoudt. Als je nog vragen hebt of nog meer wil weten over penispompen, kom dan langs in de winkel voor een advies op maat.

Bronnen:
Wikihow.com
Wikipedia.com