Reviewer: Candy
Naam product:  Power Vibe Curvy G-Spot Vibrator
Merk: Power Vibe
Prijs: €39,90
Formaat: – Lengte = 12 cm
– Invoerdiepte = 10,5 cm
– Breedte = tussen 2,5 en 3,6 cm
Score: 7,5/10
Toen ik hoorde dat ik de Power Vibe Curvy G-Spot Vibrator mocht gaan testen was ik meteen enthousiast. En nog meer toen ik de foto’s online zag! De verpakking alleen al ziet er stoer en gaaf uit. Schreeuwende kleur, echt iets voor mij!
Toen de Curvy (van het merk Power Vibe) eenmaal binnen was bleek hij er nogPower Vibe Curvy Mini G-spot vibrator veel toffer uitzien. Ik ben echt helemaal weg van de turquoise achtige kleur. Die mogen ze van mij vaker gebruiken bij sextoys. Wel viel me meteen op dat de vibrator erg klein is. Voor de prijs van bijna €40 had ik toch wel iets verwacht dat meer “high class” was. Maar goed, hij is wel gemaakt van volledig veilig siliconen materiaal (dat zacht maar niet flexibel is), is waterdicht en hij is oplaadbaar. 3 gigantische pluspunten dus!
Power Vibe Curvy Review

De bediening van Power Vibe Curvy

Power Vibe Curvy ButtonDe Power Vibe Curvy heeft 1 knop aan de onderkant zitten waarmee je door de verschillende standen scrolt EN waarmee je hem aan en uit zet. De Curvy heeft 10 standjes (3 steady vibratie standen en 7 patronen). De bediening vind ik niet altijd even handig. Ik heb liever losse knopjes voor harder, zachter, patronen en aan/uit. Maar de Curvy is wel erg compact en makkelijk mee te nemen dus ik snap waarom hiervoor gekozen is.

De grote test: Power Vibe Curvy

Dan nu door naar het gedeelte waarin ik hem uit heb getest. Ik zal meteen maar zeggen: ik kan niet klaarkomen van vaginale stimulatie alleen. Ik heb daar echt clitorale stimulatie voor nodig en daarom geef ik vaak de voorkeur aan clitorale of duo vibrators. Wel merkte ik dat de Power Vibe Curvy precies het juist formaat had om mijn G-spot te stimuleren. Nu is iedere vrouw natuurlijk anders gebouwd. Het is dus geen garantie, maar bij mij paste hij perfect! In eerste instantie vond ik hem er dus erg klein uitzien. Maar tijdens gebruik merkte ik dat dit formaat precies goed is. En de trillingen zijn goed genoeg: niet denderend krachtig maar zeker niet slecht! Hierdoor is hij ook zeker aan te raden als clitorale vibrator. Lekker!
Power Vibe Curvy Mini G-spot vibrator ReviewHet schoonmaken van de Curvy gaat door de waterdichtheid enorm makkelijk. Wat toycleaner erop sprayen, even afspoelen, afdrogen en klaar! Ik zou alleen wel uitkijken bij de bedieningsknop. Je doet deze namelijk open om hem op te kunnen laden, dus ikzelf ben altijd bang dat zulke speeltjes niet zo waterdicht zijn als ze zelf beweren. Maar dat is natuurlijk geheel aan jou, ik waarschuw er alleen even voor!

Mijn conclusie over de Power Vibe Curvy

Al met al is dit een prima vibrator als je nog beginnende bent maar wel net dat stapje hoger wilt gaan naar een wat luxer voelend en uitziend speeltje. De Power Vibe Curvy is gemaakt van veilig en fijn materiaal. Hij is oplaadbaar, waterdicht en heeft genoeg verschillende standen die krachtig genoeg zijn. Bovendien, het belangrijkste, hij raakt de juiste plekjes! Ik vind de prijs wel iets aan de hoge kant maar dat valt te verwachten met deze pluspunten!
Groet,
Candy – Euphoria’s Testpanel
De Power Vibe Curvy bekijk en koop je hier –>
Power Vibe Curvy Charging Power Vibe Curvy Opladen Power Vibe Curvy verpakking - Review
De Power Vibe Curvy bekijk en koop je hier –>