Reviewer: Candy
Naam product: Wicked Wings
Merk: Fun Factory
Prijs: €79,90
Formaat: Totale lengte – 19,8 cm
Inbreng lengte – 9,4 cm
Diameter – 1.6 cm – 3,7 cm
Score: 8,5/10

Yes, ik mocht weer een Fun Factory vibrator testen! Deze staan toch wel bekend als de krachtigste vibrators. Ik was al erg te spreken over de Miss Bi die ik eerder al mocht testen dus ik was ook zeer benieuwd naar de Wicked Wings. Dit is namelijk een heel nieuw product!
De Wicked Wings maakt deel uit van een lijn vibrators die op batterijen werken. Daar ben ik normaal gesproken niet zo’n fan van maar… je kunt de toy ook opladen! Je kan namelijk kiezen tussen oplaadbare of gewone batterijen. De oplaadbare batterijen kun je kopen en opladen met de “Hybrid Kit”. Hier zitten een oplader en de oplaadbare batterijen in. Zo kan je zelf bepalen wat je het fijnste vind!


De verpakking is zoals altijd mooi. Strak en duidelijk. Houd ik van! De vibratorziet er ook heel mooi uit. Schattige kleur, leuk design (je ziet duidelijk de “wings” bij de clitoris stimulator) en het materiaal is zo lekker! Dat viel me meteen op. Zo onwijs zacht en flexibel! Het enige nadeel is wel dat de Fun Factory toys altijd zo enorm veel vuil aantrekken maarja, dat moet je maar voor lief nemen bij zulke toffe speeltjes toch? ?
De bediening werkt hetzelfde als bij de andere Fun Factory speeltjes. Je hebt een plus en min knop voor de verschillende standjes en een Fun Factory knop om hem aan en uit te zetten. Ook zit hier weer de bekende “travel lock” op, zodat je hem veilig in je tas of koffer mee kan nemen zonder dat hij ineens begint te trillen. Pluspunt!
Tijd om hem lekker te gaan testen! Ik ging er weer eens goed voor liggen.
Laat ik meteen met de deur in huis vallen: de trillingen zijn… mwah. Je merkt gewoon enorm goed het verschil tussen een oplaadbare toy en eentje op batterijen. Ook al zijn deze batterijen oplaadbaar met de “Hybrid Kit”, je blijft het probleem houden dat het batterijen zijn. Die zijn gewoon niet onwijs sterk helaas. Wel zijn deze trillingen duidelijk wat sterker dan de trillingen van andere toys op batterijen.
Maar dat gezegd hebbende: ik kwam wel degelijk heerlijk klaar door de top combinatie van de gebogen top van de vibrator (die perfect mijn g-spot stimuleerde) en de perfecte afstand van de clitoris stimulator (die zich precies fijn om mijn clitoris heen vouwde). Wat een top vorm is dit! Deze vorm met hardere trillingen zou echt mijn nieuwe go to speeltje zijn geworden denk ik! Niet iedere vrouw is hetzelfde gebouwd natuurlijk maar voor mij is hij precies goed!
Er zit trouwens ook een goede variatie op aan standjes, erg fijn. En… hij is ook te gebruiken voor mannen want hij zou ook de p-spot perfect moeten raken volgens Fun Factory! En dankzij de clitoris stimulator kan hij natuurlijk niet naar binnen schieten.
Het schoonmaken ging weer heel makkelijk. Beetje water eroverheen (zorg dat je niet het batterijen vak onderwater houd want als daar water in loopt heb je grote kans dat het speeltje het niet meer doet), toycleaner erop sprayen, afspoelen en afdrogen… that’s it!
Wat ik wel altijd jammer vind is dat Fun Factory nooit een toybag levert bij de speeltjes om ze in op te bergen, elke keer terug doen in die grote doos is erg onhandig!
Wat is nu mijn eindoordeel? Mijn conclusie is dat dit een erg mooie vibrator is die fijn aanvoelt en de perfecte vormen heeft. Hij is zeker sterker dan andere vibrators op batterijen en je kan er zeker van klaarkomen al blijft mijn voorkeur uitgaan naar de krachtige motoren van oplaadbare vibrators. Houd je van het gemak van vibrators op batterijen? Dan is de Fun Factory Wicked Wings vibrator een absolute must!
Je koopt de Fun Factory Wicked Wings vibrator hier –>