Reviewer: Dalinda
Naam product: Bibi G-spot dildo
Merk: Sensual Glass
Oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: Massief glas
Prijs: € 31,90
Formaat: – Lengte: 18.5 cm
– Diameter: 2.6 – 3.5 cm
Score: 9
Glazen Dildo G-spot - Squirt Dildo - Sensual Glass BibiEen glazen dildo, dat had ik nog niet gehad. Eigenlijk had ik nog nooit een dildo gehad, behalve dan die ene vibrator waarvan het motortje kapot is. Maar ja die is er dus niet voor bedoeld. Deze valt dan ook aardig tegen als dildo. Dus ik wou er heel graag een keer een proberen. Gelukkig mocht ik er een proberen van Mark en wel de G-spot Dildo Bibi van Sensual Glass.
Hieronder alleen nog aangeduid als “Bibi” of “de dildo” want de volledige naam is wat lang.

Verpakking & eerste indruk

De dildo zit in eenvoudige witte doos met daarop alle glazen dildo’s afgebeeld die er zijn van dit merk. Echt
Sensual Glass Dildo - Bibi voor squirteneen “niks mis mee” verpakking. Simpel, zonder slettebak en duidelijk.
Er zit verder geen informatie bij over het schoonmaken e.d.
De eerste indruk van de dildo was heel erg positief. Hij is bijvoorbeeld aan beide kanten te gebruiken is. Al vind ik voor mijn smaak de beide kanten wel wat klein/smal.
De kromming leek mij op het eerste gezicht helemaal top om de G-spot te bereiken.

De eerste keren spelen met Bibi

Met een glazen dildo kan je dus temperature play doen, naast dat je hem als gewone dildo kan gebruiken natuurlijk.
Je kan hem bijvoorbeeld even in de koelkast leggen om hem lekker koud te maken. Dit zorgt er voor dat als je hem gebruikt dat de vagina wat samentrekt. Je kan hem ook in warm water leggen van te voren om hem juist op te warmen. Dit geeft een hele andere sensatie. Zorg er wel voor dat hij niet te heet is of juist te koud (leg hem niet in de vriezer – bevroren is een slecht idee i.v.m. plakken – net als je tong tegen een paal)
Een goed glijmiddel is eigenlijk altijd wel een must bij een dildo vind ik zelf. En het maakt de ervaring veel lekkerder. Ikzelf gebruikte Pjur Original.
Sensual Glass Bibi - Glazen dildo
Ik heb nog niet alles wat hierboven beschreven is uitgeprobeerd maar dat wil ik zeker nog wel! Al zal ik hem niet in de koelkast doen dat is mij toch echt te koud…
Hij voelt lekker fris als je hem niet opgewarmd hebt van te voren maar word aardig snel warm. De ribbels voel je goed en dat is lekker! Echt heel erg lekker! Ik heb eigenlijk altijd wel clitorale stimulatie nodig om klaar te komen maar jeetje wat kwam ik dicht bij een vaginaal orgasme met de Bibi en alleen maar de Bibi. Het lukt mij zelf net niet, maar wie weet als iemand anders hem bij mij gebruikt dan wel.
Het schoonmaken van een glazen dildo is erg makkelijk. Hij is natuurlijk volledig waterdicht en je kan alle schoonmaak producten gebruiken die je wilt. Alleen bij de Bibi moet je wel goed om de ribbeltjes letten, die zijn aardig diep dus een borsteltje is wel nodig. En natuurlijk altijd even een toy cleaner gebruiken.

Eindconclusie over Bibi van Sensual Glass

Sensual Glass G-spot dildoDe Bibi is een heerlijk gevormde glazen dildo met super fijne ribbels die je goed voelt bij gebruik. De vorm is echt super om de G-spot te kunnen raken!
Hij is goed schoon te maken op de ribbels na die zijn ietwat dieper, maar zeker goed te doen.
Het enige wat mindere vond ik de omvang van de dildo. Maar dat is een kwestie van smaak. Ik vind hem zeker een aanrader en hij is bij mij op dit moment echt een favoriet!
Nooit verwacht dat ik een dildo leuk vind want ik ben gek op trillende speeltjes, maar de Bibi is echt een heerlijke dildo die mij heeft overtuigd dat glazen speeltjes heerlijk zijn!
Ik hoop er dan ook snel meer toe te voegen aan mijn nachtkastje.
Sensual Glass Bibi - Glazen dildo g-spot