Niet alle mannen weten het, maar er zijn echt spannende seks speeltjes voor de man. Genoeg leuke speeltjes om de seks alleen of samen met je partner te variëren.

Tenga

In deze Blog vertel ik je over de de geweldige Tenga lijn. De Tenga producten zijn voor een lekkere stimulatie van de penis. Van een lieve kleine sleeve tot een vibrerende, vacuüm zuigende, stimulerende masturbator. Vaak horen wij van dames: “Nou mijn man houdt er niet zo van. Dus laat ik het maar niet doen.” Dat is zo jammer omdat er echt geen schaamte hoeft te zijn voor deze speeltjes. Seks mag leuk en lekker zijn en ook echt wel met speeltjes!

Tenga Egg

Tenga Egg Thunder

Om te beginnen is de bekende Tenga Egg  een leuke starter. Klein van voormaat en prijs. Deze Tenga Egg’s zijn leuk bij het masturberen, een beetje glijmiddel erin en hij is klaar voor gebruik. Je kunt de Tenga Egg er ook stiekem even bij te pakken (zonder dat hij dat weet) om je partner op een andere manier te verwennen. 
Is deze nou net te simpel voor je, dan hebben we nog genoeg keus, zoals: de Tenga Orginal Vacuüm Cup, de Tenga Air Tech en de Tenga Flex Stoker. Met al deze masturbators is er genoeg keus om je seksleven te variëren.

Tenga Flip

Tenga flip orb

De Tenga Flip Orb is er eentje die de naam fantastisch mag hebben. Hij heeft namelijk masserende plezierbolletjes aan de binnenkant. Deze harde bolletjes zijn omhult met zacht elastomeer, hierdoor rimpelen ze als je er doorheen gaat en dit geeft dat fijne gevoel. De Flip Orb is goed vast te houden door zijn zandloper vorm. Door er tijdens gebruik in te knijpen wordt deze nog sensationeler. Omdat je deze Flip Orb kunt openklappen is hij goed schoon te maken.

Tenga Flip Zero

Tenga Flip Zero strong edition

De Tenga Flip Zero strong edition is een zeer sterk stimulerende masturbator. Deze intense masturbator heeft krappere ribbels en is steviger waardoor hij nog krachtiger stimuleert en is het ‘zuigende effect’ veel sterker.
En dan is er nog 1 topper van de Tenga lijn: De Tenga Flip Zero Vibration! Alle Tenga Flips zijn fijne masturbators, maar deze is uitgerust met krachtige vibraties!! De Tenga Flip Zero Vibration geeft diepe rommelende trillingen met explosieve sensaties. Door de combinatie van het stevige materiaal en vibraties zorgt dit voor een sensationeel hoogtepunt.

Onderhoud

Nog 1 puntje: Om deze fantastische lijn lang te kunnen gebruiken is goed onderhoud een vereiste. Altijd goed schoonmaken en laten drogen op een goed geventileerde plek. Wil je je Tenga altijd zacht en als nieuw houden, poeder hem dan na het drogen in met Renewal Powder. Dit zorgt ervoor dat het materiaal zacht en flexibel blijft.

Dus trek je hardloopschoenen aan en ren naar een van onze winkels voor deze Tenga speeltjes voor de man. Of bekijk ze rustig op onze site.

Wil je weten of masturberen wel gezond voor je is? Lees dan onze blog:

https://blog.euphoria-erotiek.nl/advies/is-masturberen-echt-gezond/