Er zijn zeker niet zoveel speeltjes voor mannen verkrijgbaar?

Ik merk dat het idee dat er niet veel speeltjes voor mannen zijn vaak heerst bij mensen. In het verleden klopte dit, maar gelukkig zijn er steeds meer speeltjes voor mannen op de markt! Ben je als je als man in staat je grenzen te verleggen? Dan zijn er zelfs meer speeltjes voor mannen dan voor vrouwen! Maar het blijft soms lastig om inspiratie te vinden. Daarom deze uitgebreide toelichting op een flinke hoeveelheid verschillende speeltjes voor mannen. (in willekeurige volgorde)

De Penisring / Cockring / C-ring / …ring

Wat voor naam je ook aan het beestje geeft. Het komt erop neer dat een penisring een ring is voor om de penis van de man. Dit type speeltje staat niet voor niets bovenaan. Dit kon wel eens de populairste categorie uit de speeltjes voor mannen zijn. Er zijn ontzettend veel types, maten, materialen en plekken om een ring om te doen. Een korte gids voor de penisring:

Waarom een penisring?

In beginsel is een penisring bedoeld om:

 • De erectie harder en sterker te makenSpeeltjes voor mannen Penisring
 • De erectie langer aan te laten houden
 • En zijn orgasme lekkerder te maken
  • Bijkomende effecten:
  • Een dikkere en langere erectie
  • Dikkere aders over de penis
  • Extra opwinding voor beide partijen door de indrukwekkend uitziende en aanvoelende penis.
  • Ook ervaren veel mannen meer controle over hun orgasme met een penisring.
  • Bij het dragen van de penisring achter ballen én penis is het makkelijker om met zijn ballen te spelen. Dat komt doordat ze minder ver omhoog kunnen kruipen richting het lichaam. Dat werkt ook zo met een ballstretcher.
Hoe werkt een penisring?

Je draagt een penisring doorgaans zo dicht mogelijk tegen de buik. Er zijn ringen alleen voor om de penis en ringen die geschikt zijn voor achter penis én de ballen. De penisring knelt de bloedafvoer uit de penis af, waardoor er minder bloed úit de penis kan stromen. Er blijft dus meer bloed ín de zwellichamen van de penis en daardoor wordt de penis harder en groter.
Veel beginners zijn vooraf bang dat een penisring pijn doet, maar het omgekeerde is waar. Het beknellende effect wordt juist positief ervaren door veel mannen. De extra controle over je orgasme heeft te maken met dat je het beter voelt aankomen. Daardoor kun je op tijd stoppen. Ook helpt het dat er al een deel van de route wordt afgeknepen.

Is het niet ongezond en onveilig?

Lichaamsdelen afknellen wordt toch vaak beschouwd als iets dat een beetje ‘eng’ is. Maar zolang je verstandig blijft en naar je eigen lichaam blijft luisteren kan er niets gebeuren. Maar bij normaal gebruik van een penisring is er niets om je zorgen over te maken. Je moet hem er gewoon niet te lang om laten zitten. Het wordt aanbevolen om een strakke penisring niet langer dan 20 to 30 minuten te dragen. Wil je hem langer dragen? Kies dan voor een ruimer exemplaar.
Waar je wel om moet denken is dat het niet onplezierig gaat aanvoelen, doet dat het wel? Stop dan met de activiteit en haal je ring er af. Bij flexibele ringen van siliconen of rubber is dat heel eenvoudig. Heb je een ring van hard materiaal? Wacht dan tot je erectie is afgezwakt. Doe dit ook als je penis erg blauw/paars aanloopt.

Kies je voor solide of flexibel?

Beide hebben hun voor- en nadelen. En beide zijn populair. Hier een paar voor- en nadelen op een rijtje gezet:
Flexibel – voordelen:

 • Makkelijk om en af te krijgen
 • Maatvoering komt minder precies
 • Grote varianten al snel geschikt voor om de ballen & de penis
 • Kleinere varianten al snel geschikt voor alleen om de penis
  Flexibel
  – nadelen:
 • Knelt altijd af en daardoor alleen geschikt voor kortere periodes (aanbevolen: 20-30 min. max)
 • Pas omdoen tijdens een erectie (kan hinderlijk zijn)

  Solide
  – voordelen:
 • Meestal in jouw perfecte maat (of maten) te bestellen

  Nõs - Oplaadbare vibrerende ring

  Oplaadbare vibrerende veelzijdige cockring.

 • Tijdens een slappe(re) penis knelt hij minder af
 • Daardoor geschikt om langere perioden te dragen
 • Omdoen tijdens slappe penis: kan vaak al ruim voor de seksuele activiteit
  Solide
  – nadelen:
 • Maatvoering komt preciezer. Te klein kan oncomfortabel of gevaarlijk zijn, te groot is minder effect.
 • Wachten tot je erectie is afgezwakt voor het afdoen
 • Omdoen in opgewonden toestand kan lastig zijn
Hoe weet ik welke maat ik moet hebben?

Bij penisringen staan meestal de diameters vermeld. Allereerst is het belangrijk om te weten waar je de ring wilt dragen EN waar de ring voor is bedoeld. Alleen om de penis, penis + ballen, alleen de ballen of bijvoorbeeld achter de eikel etc. Een simpele ronde ring kun je in principe plaatsen waar je wilt. Sommige ringen hebben echter een vorm die specifiek bedoeld is voor een specifiek plek.
Meten doe je het best met een touwtje of een veter. Deze leg je, terwijl de penis in volledige erectie is, om de plek waar je ring moet komen. Trek vervolgens niet al te strak en meet op hoe groot de omtrek is. Om de diameter te berekenen deel je de omtrek in mm door het getal pi (π = 3,14). Vervolgens trekt men er zo’n 2-3 mm van de diameter af, zodat de ring ook goed strak zit.

Vibrerende penisringen

Speeltjes voor mannen PivotEr bestaan ook vibrerende penisringen. Deze speeltjes voor mannen zijn eigenlijk ook voor vrouwen! Deze ringen bieden namelijk naast de positieve effecten voor de man ook vibraties voor de partner. Je kunt een instap-model aanschaffen van bijvoorbeeld Dorcel. Of kies voor een oplaadbare, krachtigere variant met meerdere standen zoals de We-Vibe Pivot.

Speeltjes voor mannen: Masturbators

Speeltjes voor mannenNog meer speeltjes voor mannen zijn masturbators. Masturbator, nepvagina, kunstkut, pocket pussy etc. Er zijn veel termen voor… Maar de verzamelterm is ‘masturbator’. Want veel van de termen die gebruikt worden doen denken alsof het altijd om iets ter vervanging van een vagina/anus/mond gaat. Maar dat hoeft allang niet meer zo te zijn. Net als dat vibrators en dildo’s niet meer op een penis hoeven te lijken, zijn er ook steeds meer masturbators verkrijgbaar met een gewone opening in plaats van iets dat op een lichaamsdeel lijkt.

Een masturbator? Dat is toch alleen voor zielige, alleenstaande jongens en oudjes?

Samen of alleen?

De term ‘masturbator’ is eigenlijk achterhaald, want dat bevat een verwijzing naar masturberen. Hoewel het daar erg geschikt voor is en zelfs oorspronkelijk voor bedoeld was, is een masturbator net als een vibrator. Bij uitstek ook zeer geschikt om samen tijdens de seks of het voorspel te gebruiken.
Als heer kan ik het niet laten om even te melden dat er vaak dames zijn die veronderstellen dat masturbators speeltjes voor mannen die oud en alleen zijn. Als je dat als man over een vibrator zegt wordt je uitgelachen waar je bij staat. Dus dames: de meeste mannen kunnen het al prima hebben dat jullie een (of meerdere) dildo en/of vibrator hebben, maar neem ook de speeltjes voor mannen serieus! En nee… het is geen concurrentie.

Soorten & vormen

Fleshlight Speeltjes voor mannenHet idee van een masturbator is eigenlijk erg simpel: De meeste
masturbators bestaan uit een flexibele sleeve met een bepaalde textuur waar de penis met glijmiddel moet worden ingebracht. Vervolgens beweeg je de masturbator (of je lichaam) heen & weer voor stimulatie.
Ok… de meest mannen zijn nou eenmaal beelddenkers en de vagina-, anus- en mondreplica’s van het merk Fleshlight doen het ‘t best. Deze proberen een levensechte ervaring na te bootsen met zachte materialen en milde structuren.
Kies je voor een merk zoals het Japanse Tenga? Dan ga je voor modernere masturbators die bedoeld zijn om de man zoveel mogelijk te plezieren. Dat betekent dat het soms heftiger en lekkerder aanvoelt dan een vagina. Geen zorgen dames, er zit geen levend lichaam aan vast en ook mannen kunnen een vibrator niet Speeltjes voor mannen Cobra Libre IInadoen. Daarnaast zijn er ook masturbators die je minimaal hoeft te bewegen en die bijvoorbeeld tegen de penis trillen. Denk hierbij aan de Fun Factory Cobra Libre II.

Ik ben nieuwsgierig, maar welke moet ik nou kiezen?

Dat is natuurlijk aan jou, maar ik kan je wel dit vertellen:
– Zoek je iets realistisch en zachts? Kies dan voor een Fleshlight.
– Wil je eerst iets goedkoops, ludieks of het graag voor het eerst samen met je partner ervaren? Kies dan voor een Tenga Egg.
– Zijn vibraties iets voor jouw (partner zijn) penis? De Manta of de Cobra Libre II van Fun Factory zijn toppers!
– Wil je een extra stimulerende structuur, waar niets tegenop kan? Kies dan voor de Tenga Flip Zero of een Tenga Flip Hole.
En er zijn natuurlijk nog véél meer varianten te vinden op euphoria.nl/masturbators

BDSM – speeltjes voor mannen & vrouwenSpeeltjes voor mannen

Op he