En daar is December!!! Tijd voor gezelligheid en knusse avondjes, de tijd voor cadeautjes in de schoen of voor onder de verlichte kerstboom. Maar dit jaar geen parfum of pannenlappen. Nee, dit jaar gaan we voor iets leuks, spannends en misschien wel grensverleggend. Of het nu december is of een andere maand. In beide gevallen is het leuk om iets te geven waarmee je je partner extra dubbel verwent. Om een ieder op weg te helpen die voor een Euphoria cadeau gaat hebben we een top 10 cadeaus voor de vrouw gemaakt.

De top 10 cadeau’s voor de vrouw:

1. De OHHH BOX
2. De Womanaizer
3. De Stronic surf
4. De Nova
5. De Moxi
6. De PMV 20
7. De Limba Flex
8. De Red hot
9. De Luv Egg
10. Happy Diva

1. De OHHH – Box

Top 10 kerst cadeautjes voor de vrouw
OHHH Box van Fun Factory

De inhoud van deze fantastische box van Fun Factory is super. Het bevat namelijk de Sundaze, de Volta G5 , de Be-One vingervibrator, glijmiddel en toy cleaner. Een complete box voor heel veel plezier. Met Sundaze ervaar je een unieke beleving, omdat deze pulseert, stoot en vibreert en met zijn oneindig veel standjes verveelt ze nooit. De Volta G5 die met zijn flapperde puntjes je ultiem genot bezorgt en je op meerdere plekjes kan stimuleren. En de kleine Be One met zijn krachtige vibraties, heel fijn voor pinpoint liefhebbers. Om de box echt compleet te maken zit er uiteraard een glijmiddel in en een toycleaner.

Top 10 Kerst Cadeautjes voor de vrouw. De Wonanizer is een luchtdruk vibrator voor een intens zuigend gevoel.

2. De womanizer

Dit is een fantastische luchtdruk vibrator die je clitoris op een speciale manier stimuleert. De luchtdruk golven zorgen voor een intens zuigend gevoel. En naast zijn geweldige prestatie is hij ook erg mooi om te zien. Een cadeau waar elke vrouw blij van wordt.

3. Fun Factory Stronic Surf

Top 10 Kerst Cadeautjes voor de vrouw. Stronic Surf van de fun factory is een stotende vibrator en de ribbels zorgen voor extra stimulatie

 

Dit is niet zomaar een vibrator dit een een stotende pulsator en de ribbels zorgen voor een extra stimulatie. Zeker geen saai speeltje deze Stronic Surf, doordat deze wat zwaarder is zorgt hij voor een hele andere sensatie.

Top 10 Kerst Cadeautjes voor de vrouw. De nova de betere duo vibrator van de fun factory

 

4. We-Vibe Nova 2


Deze duovibrator is de beste, echt waar. Wat hem zo geweldig maakt is dat het clitorale gedeelte flexibel is, dat zorgt ervoor dat er altijd een clitorale stimulatie is of de vibrator nou ver of een stukje naar binnen gaat. Ook deze is een hele fijne.

De Moxi een vibrator op afstandbediening die je in je slipje kunt doen en door de magneetjes blijft deze op de juiste plek zitten.

5. We-Vibe Moxie

Dit is een heel ondeugend cadeautje. Deze Moxie draag je gewoon in je slip en je partner de afstandbediening. Zo is een diner of bezoekje aan familie ineens heel anders.

6. PMV20

PMV 20  Een vibrator die clitoraal , vaginaal en anaal bevredigd. Het anaal gedeelte heeft bolletjes van klein naar groot.

Deze collectie is lekker kleurrijk en heeft verschillende vibrators. De leukste en de meest uit gebreide is de Double. Zowel clitoraal, vaginaal als anaal , deze vibrator heeft ze alle drie in 1. Een geweldige look en een heerlijke 3 dubbele stimulaties.

De Limba Flex is een anale toy die erg flexibel is en in 2 maten mini en medium en deze zijn zeer flexibel voor de juiste stimulatie.

7. Fun Factory Limba Flex

Deze anale toy is er in 2 maten en volledig buigbaar, maar bijzonder zacht. Zo is er een Limba voor zowel de beginner als de al wat gevorderde gebruiker. Een mooie buigbare anaal toy. Ontzettend leuk om hier je grenzen mee te verleggen.

Top 10 kerst cadeautjes voor de vrouw. Red Hot Sizzle een krachtige clitorale vibrator.

8. De Red Hot


De Red Hot lijn is voor de clitorale stimulatie en met zijn rode sjieke look een mooi cadeau. Er zijn verschillende modellen en dus voor ieder wat wils.

9. De Luv Egg

Top 10 kerst cadeautjes voor de vrouw . Luv Egg blauw trileitje

Ook de Luv Egg is een ondeugend vibje. Het eitje met de afstandbediening, om gewoon in het openbaar te gebruiken. Het eitje in brengen en de afstandsbediening aan de partner geven. Dan komt er vanzelf een vervolg.

 

10. De Happy Diva    

Happy Diva is een veelzijdige lijn met verschillende soorten glijmiddel of after sex gel en smaakjes voor de orale sex.

De Happy Diva is een veelzijdige lijn waarmee je de orale seks lekkerder en leuker te maakt. Maar Happy Diva heeft ook een lekkere glijmiddel of juiste de aftersex gel. Een fanatische lijn om net even wat extra’s te geven aan een sexy avontuurtje.

Staat het cadeau voor je partner er nog niet tussen kom dan gerust naar de winkel wij helpen je graag verder of kijk op onze webshop. Er is genoeg om je partner eens anders te verrassen. 

https://blog.euphoria-erotiek.nl/advies/de-3-leukste-trileitjes/