Naast de Top 10 voor vrouwen en mannen hebben wij van Euphoria ook een Top 5 cadeaus voor samen gemaakt. In deze Top 5 super leuke toys om samen echt van te genieten. In deze tijd waarin alles zo anders is, is er nu tijd om extra van elkaar te genieten. De volgende 5 top producten hebben we voor jullie uitgelicht.

De Top 5 voor samen

  1. De Chorus van de We – Vibe
  2. De Wandmassager van de We – Vibe
  3. De Pivot
  4. Het Ultiem Verlangen – Erotisch spel
  5. De KamaSutra Ignite – Massagekaars

De Chorus

koppelvibrator van We- Vibe
  1. Met deze koppelvibrator voeg je zeker iets toe aan je seksuele beleving. De Chorus is verstelbaar. Daarom kun je hem eenvoudig naar jouw lichaam aan passen, zodat de vibraties goed voelbaar zijn. Er zijn 10 verschillende vibratie standen voor uren lang plezie. Na enige oefeningkun je de trillingen regelen met je bewegingen, een makkelijke en natuurlijke manier. Kortom een fantastische koppelvibrator.

De Wand by We – Vibe

draadloze wandvibrator met twee
opzetstukken
  1. Deze draadloze massagevibrator of wandvibrator is voorzien van een krachtig en diep vibrerende motor. Deze zit in de kop. Hierdoor dringen de trillingen dieper door in het lichaam wat een intensere ervaring geeft. Wand by We-Vibe is de stilste, krachtigste vibrator op de markt en komt ook nog eens in een handzaam, prachtig ontwerp. Een heus orgasme monster voor zowel mannen als vrouwen.

De Pivot

vibrerende cock ring met bediening via app

3. De Pivot is een vibrerende ring van uitstekende kwaliteit. De bediening is makkelijk. Via de APP kun je eindeloos veel mogelijkheden ontdekken om samen te spelen tijdens de seks. Ook als jullie kilometers van elkaar verwijderd zijn. De ring is flexibel dus makkelijk om en af te doen. De Pivot is stil maar krachtig, waterdicht en heeft oneindig veel mogelijkheden. Super voor samen.

erotisch bordspel voor 2 personen

Ultiem verlangen

4. Ultiem Verlangen is een perfect spel voor jou en je partner! Een spannend spel in verschillende uitvoeringen. Zo krijg je een uitdagende twist met de Kinky Edition. De vragen die je in dit spannende spel zal tegenkomen, gaan net wat verder dan die in een gewoon spelletje. Speel het samen met je partner en ga op ontdekkingsreis.

heerlijk geurende massage kaars

De KamaSutra Massage kaars

5. Deze heerlijke KamaSutra geurende kaars heeft verschillende soorten geuren. Wanneer het kaarsje 5 a 10 minuutjes gebrand heeft ,heb je een heerlijk zachte, warme massageolie om je partner sensueel mee in te smeren en te masseren! ( wel voor het uitschenken je vlammetje uitblazen) De olie ruikt niet alleen lekker, maar is ook verzorgend voor je huid.

Wil je meer weten over een product of staat jullie toy er niet tussen kun je ons bereiken via de webshop of telefonisch. Euphoria Leeuwarden. 085-1309178 of Euphoria Heerenveen 0513-750825