Ze zijn niet meer weg te denken: seksspeeltjes die te besturen zijn met een app op je smartphone, tablet of zelfs computer. Als je op zoek bent naar een goede vibrator met app, start dan met dit uitgebreide verhaal. Verkrijgbaar zijn: full size vibrators, clitorisvibrators, penisringen, trileitjes, koppelvibrators, luchtdrukstimulators, buttplugs en prostaatvibrators. Allemaal te besturen met een app. We zetten de allerbeste apps en toys voor je op een rij!

De meeste toys in ons assortiment zijn van We-Vibe. En wij zijn er fan van! Ze zijn niet goedkoop, maar wel de allerbeste. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op je toy(s) van We-Vibe. We hebben ook de Lovense Lush 2.0 in het assortiment en er zullen altijd nieuwe items aan de range worden toegevoegd. Bekijk hier ons hele assortiment.

Allereerst: Over de apps

Alle apps die we bespreken maken gebruik van Bluetooth verbinding om je telefoon (in de buurt) direct te koppelen. Hiervoor moet je telefoon zich binnen een bereik van maximaal zo’n 5 meter bevinden. Het is echter ook mogelijk om jouw verbinding te delen met anderen wereldwijd. Hiervoor is wel internettoegang vereist.

Het is belangrijk om de website van de fabrikant te kijken aan welke eisen je apparaat moet voldoen. Vrijwel alle nieuwste modellen worden ondersteund. Vaak is er wel minimaal BlueTooth 4.0 voor nodig.

Scroll direct verder naar beneden om de toys te bekijken.

We-Vibe’s We-Connect® – meest gebruiksvriendelijk

We-Connect® is een nette app die gebruiksvriendelijk is

We-Connect® is de app die met alle geschikte toys van We-Vibe werkt. De app is gratis te downloaden en beschikbaar voor Apple iOS (iPad & iPhone) en Android. Wij van Euphoria vinden deze app de meest gebruiksvriendelijke van allemaal.
Bij vibrators met 2 motoren zijn beide motoren afzonderlijk regelbaar in intensiteit en zijn er leuke afwisselende patronen. Als je toy 2 motoren heeft, kun je ze beide op een andere manier laten vibreren. Dit voelt heel fijn!

Je kunt altijd kiezen uit 10 standaardpatronen, maar het is ook mogelijk om je eigen patronen te ontwerpen of een opeenvolging maken van je favoriete patronen. Vibraties door te vegen over het scherm, vibraties op muziek van je telefoon of vibraties op geluid opgevangen door de microfoon zijn ook mogelijk. Maar niet alle modellen ondersteunen deze extra functies.

Verbinden met We-Connect® App

Je verbindt je toy rechtstreeks vanuit de app heel eenvoudig via Bluetooth. Sowieso bij de eerste keer verbinden moet je de knop op je We-Vibe toy ingedrukt houden tot hij 2x kort vibreert. Zo maak je hem vindbaar voor je telefoon. Eenmaal verbonden kan je los! Iemand uitnodigen om mee te spelen doe je via de knop rechtsboven. Hij/zij moet ook de We-Connect app geïnstalleerd hebben om hiervan gebruik te maken. Heb je beide een We-Vibe toy verbonden? Dan kan je elkaars speeltje nu bedienen!

Binnen de app kun je ook met elkaar chatten of videochatten. Daar wordt uiteraard niets van opgeslagen.

Perfect voor samen & solo.

Gratis te downloaden:
We-Connect® (voor We-Vibe) voor iOS of Android

Lovense Remote van Lovense – populair voor stellen, maar ook onder webcam-performers

De app voor de Lovense toys is naast smartphones met iOS of Android ook beschikbaar voor iPod, iPad, en zelfs Windows & Mac. Wel heb je BlueTooth 4.0 nodig en voor Windows heb je de apart verkrijgbare Lovense USB-adapter nodig. Je kunt de app alleen (offline) gebruiken, maar je kunt je verbinding ook delen met anderen. Dat kan bijvoorbeeld je partner zijn, maar de toys van Lovense zijn ook populair bij webcam-performers. Let op: als je dat dus niet wilt, kun je zeer goed uit de voeten met de app!

Voor webcam-mogelijkheden zijn aparte extensies te downloaden voor verschillende platforms. In het kort komt het er op neer dat mensen willen betalen om jouw vibrators te laten trillen. Met de Lovense toys kun je dus zelfs geld verdienen – Als je dat wilt, verdienen je aankopen zichzelf dus weer terug.

Op het moment van schrijven compatibel met:

  •  iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 and later
  •  Android 4.3 and later (with Bluetooth 4.0 enabled)
  •  Mac (with Bluetooth 4.0 enabled)
  •  Windows PC (needs a Lovense USB Bluetooth Adapter to connect)

Voor meer platforms, extensies en andere software en mogelijkheden kijk je op de website van Lovense

Perfect voor koppels, solo en webcam-performers

Gratis te downloaden:
Lovense Remote (voor Lovense) voor iOS of Android

 

In willekeurige volgorde: de beste vibrators met app van dit moment

We hebben ze genummerd voor jouw overzicht, maar ze zijn willekeurig geselecteerd. Want wat jij het beste vindt, vindt iemand misschien helemaal niets. Dit zijn volgens ons de beste toys die je kunt kopen voor haar plezier, zijn plezier of voor stellen.

Alle hieronder genoemde toys zijn oplaadbaar, 100% waterdicht en van 100% body-safe siliconen.

1. Nova 2 by We-Vibe – vibrator met app

We kennen de flexibele arm al van de eerste Nova. Die past zich aan elke beweging aan waardoor hij het contact met de clitoris niet verliest. Dit in combinatie met het bekende we-vibe motortje, dat zorgt voor diepe intense trillingen maakt de Nova 2 een van de beste Rabbit vibrators ooit.

De Nova 2 heeft 2 flexibele armen. Dit maakt hem nog beter aanpasbaar aan jouw lichaam. De dildo kan nu ook aangepast worden. Je kunt hem buigen in de voor jou perfecte stand en zo blijft hij dan ook staan. Je kunt de motortjes in beide armen afzonderlijk bedienen. De bediening werkt met 5 knoppen: Het kuiltje, een plus- en minknop voor intensiteit en 2 knoppen om door patroontjes heen-en-weer te scrollen. Met het kuiltje in het midden zet je de We-Vibe Nova aan en uit, maar kun je ook de 2 vibrators afzonderlijk van elkaar aan- en uitzetten. Zo kun je talrijke combinaties maken. De Nova 2 is waterdicht, je kunt hem dus veilig meenemen in bad!

Je kunt de hem ook via de We-Vibe app besturen. Download de app, verbind hem met je Nova en je kunt zelf je vibratie patronen maken. Of je kunt hem door iemand anders laten besturen. Zodat je, ook als je niet bij elkaar bent, samen seksueel plezier kan hebben.