Warme wintertoys!

Het zijn momenteel weer koude en donkere dagen! Voor mij niet de meeste favoriete periode van het jaar. Het liefst doe ik dan een winterslaap en ergens in het begin van de lente ontwaak ik dan wel weer. Een mooi idee maar helaas niet realistisch. Naast onder een dekentje op de bank series kijken is er natuurlijk ook nog een andere mogelijkheid om jezelf warm te houden……. Play time met warme wintertoys! Al zwetend en hijgend tot een orgasme komen is wat mij betreft altijd een goed idee!

We-Vibe Jive - trilei met appMasturberen in bad.

Masturberen in bad is een fijne ervaring en heel erotisch. Creëer een sensuele sfeer door je badkamer om te toveren in een romantische plek. Steek (geur)kaarsjes aan, pak een wijntje en zet je favoriete muziek op, ontspan. De douchekop wordt veel gebruikt om tot een hoogtepunt te komen maar tegenwoordig zijn er gelukkig veel toys die je mee kunt nemen in bad.
De Jive van We-Vibe is een perfecte G-spot vibrator voor in bad. Het zachte siliconen gedeelte kan je vaginaal inbrengen en daarna genieten van 10 krachtige vibratiestanden. Hij is makkelijk te bedienen met drukknopen maar deze toy kan ook via een app bestuurd worden en dan zijn de vibratiestanden eindeloos . Hoe geil en ondeugend is het dat je partner het speeltje bestuurt vanaf de bank, zijn werk of waar dan ook terwijl jij lekker in bad ligt te genieten.

Bij de open haard.Stronic Surf pulsator

Lang niet iedereen heeft er 1 maar voor degenen die het wel hebben al eens nagedacht over zelfbevrediging bij de open haard? Gordijnen dicht (of niet) :) Lekker op een zacht kleed bij het warme knetterende vuur waarbij je er ook voor kunt kiezen om op de televisie jouw favoriete porno te bekijken. Bij vuur hoort een warme wintertoy die jou laat zweten, trillen en kreunen van genot, de Stronic Surf van Fun Factory gaat dit voor elkaar krijgen! Deze geribbelde toy is geen vibrator maar een pulsator, hij maakt stotende bewegingen. De pulsaties zijn diep van binnen te voelen en dat is een heerlijke sensatie. Hij kan handsfree gebruikt worden en dat is wel zo prettig want dan heb je je handen vrij om (eventueel) je clitoris te stimuleren om tot een heftig hoogtepunt te komen.

De Womanizer.

Er is al veel over geschreven maar ik raak er zelf niet over uitgesproken en raad hem elke vrouw aan. De Womanizer! Alle Womanizers zijn luchtdrukvibrators en werken stimulerend voor de clitoris door middel van luchtdrukgolven. Het kapje dat je over de clitoris heen plaatst trekt vacuüm en door middel van luchtdruk pulsen word je gestimuleerd. Het gevoel is hemels! Womanizer heeft weer 3 nieuwe modellen uitgebracht De Classic 2, de Premium 2 en de Starlet 3. Womanizer Premium 2

Het verschil.

Maar wat is er dan veranderd aan deze nieuwe modellen? De Classic 2 is nog steeds in meerdere kleuren verkrijgbaar maar de nieuwste versie komt ook met 2 extra standen waardoor je nu uit 10 verschillende intensiviteitsniveaus kunt kiezen en genieten. Het nieuwe model is soft touch en dat voelt beter aan op de huid. De Premium 2 komt eveneens met extra standen, namelijk 2 lagere en 2 hogere standen en in totaal heeft hij er maar liefst 14! De smart silence functie zorgt ervoor dat de Womanizer alleen aan gaat zodra hij contact met je huid maakt. Met de Autopilot functie kun je genieten van stimulatie in willekeurige volgorde. De accu van deze Womanizer gaat tot wel 4 uur mee! Ook de Starlet 3 komt met een update, hij heeft 2 extra standen en is bij ons verkrijgbaar in de kleuren: turquoise, paars en grijs.

De Nova 2 duo vibrator.Nova duo vibrator

De Nova 2 duo vibrator is een perfecte rabbit vibrator.
Waarom is hij dan zo perfect? Hij is zeer flexibel, je kunt hem buigen en vormen naar jouw lichaam. De vibrator past daarom altijd goed! Zowel de G-spot als de clitoris worden zo gestimuleerd. De toy heeft maar liefst 10 standen en de trillingen zijn zeer intens waardoor een orgasme niet lang op zich laat wachten. Door de dubbele motor zijn de trillingen in beide delen zeer goed voelbaar. De Nova 2 rabbit vibrator is gemaakt van zacht siliconen, stil en bedienbaar via knopjes op de vibrator of de we-connect app.

 

Met deze warme wintertoys kom jij de winter wel door!