De Wedge (groot) en Ramp (klein)

Doe jij ook altijd een kussen onder je billen wanneer jullie het missionarisstandje doen? Of heb je moeite met op je handen of armen steunen tijdens ´op z´n hondjes´? Dan kan een sekskussen helpen! Een sekskussen is een stevig kussen van schuim dat je lichaam ondersteunt, bijvoorbeeld bij lastigere standjes of wanneer bepaalde standjes of posities moeilijk zijn om lang vol te houden. Je kunt een sekskussen ook gebruiken om nieuwe standjes uit te proberen. In deze blog vertellen we je alles over sekskussens. Over Liberator, het merk sekskussens dat wij verkopen en over welke modellen zij hebben. Ook lees je welke standjes jij moet proberen als je een sekskussen aanschaft en krijg je tips voor het gebruik van een sekskussen.

Liberator modellen

Liberator Humphrey – Hield jij vroeger altijd van ´rijden´ tegen een kussen? Dan is de Humphrey jouw ding! Het is namelijk een kussen waar een sekstoy in past. Of het een vibrator, dildo of bullet is, maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je hem niet meer vast hoeft te houden, maar fijn handsfree kunt genieten. Ook als extra steuntje onder je billen zodat je partner nog dieper kan penetreren kan deze Humphrey perfect dienen.

Fleshlight on a mission

Liberator BonBon – Nog meer stevigheid én een seksspeeltje kunnen gebruiken, met de BonBon zit je goed. De BonBon is gemaakt van stevig schuim en heeft een opening bovenin om een vibrator in te zetten. Gebruik hem op zelf op te ´zitten´ of voor dubbele penetratie. Ook voor wat extra ondersteuning tijdens doggystyle komt de BonBon goed van pas.

Liberator Wedge & Ramp – Zodra je deze kussens gebruikt heb wil je niet meer zonder. De Wedge & Ramp combinatie bestaat uit twee kussens die elkaar perfect aanvullen, een grote (ramp) en kleine (wedge). Er zijn ontzettend veel verschillende standjes met deze twee kussens.

Liberator Wedge & Ramp met handboeien – Lijken de Wedge & Ramp jou wel leuk, maar hou je daarnaast ook van een onderdanig bondagespelletje? Met de Wedge & Ramp met handboeien kun jij je uitleven! De sekskussens zelf zorgen er al voor dat jij op een perfecte hoogte ligt en met de handboeien kun je helemaal geen kant meer op.

Liberator Fleshlight on a mission – Liberator heeft ook aan Fleshlightbezitters gedacht met dit kussen. Een Fleshlight is een masturbator die je zelf heen en weer moet bewegen en vasthouden. Leuk én lekker, maar je moet nog wel je handen gebruiken natuurlijk. Wil jij helemaal handsfree genieten, dan kun je je Fleshlight in dit kussen vastzetten en je kunt helemaal los. Bonus: Je traint er ook nog eens je uithoudingsvermogen mee.

De Esse Lounger

Liberator Esse Lounger – Ken je de serie ´How to build a sex room´ (aanrader trouwens!)? Daar zou deze Esse Lounger niet in misstaan. Een heus seksmeubel dat elk standje makkelijker maakt. Inclusief twee losse Liberator sekskussens om de perfecte hoek en houding te kunnen vinden en volop mee te experimenteren.

Liberator Flip Ramp – Overdag een poef, ‘s nachts een stevig sekskussen, dat is de Flip Ramp. Je ruimt hem makkelijker op dan de andere kussens of zet hem gewoon in de slaapkamer als poef. Niemand die het merkt.

Fascinator Throw – Dit hoort niet bij de categorie ´sekskussens´, maar is toch onmisbaar! De Fascinator Throw is een grote zachte deken waar je op kunt liggen tijdens jouw vrijpartij, of dit nou solo of samen is. Hij is anders dan andere dekens of handdoeken, hij is namelijk waterdicht. Al het glijmiddel, massageolie en ander vocht wat op de deken terecht komt, gaat dus niet door de deken heen je bed in.

Seksstandjes tips

Doggystyle – Je armen die na een tijdje moe worden, leunen op een te zacht kussen dat inzakt of een hoogte die nét niet fijn genoeg is, met de Wedge & Ramp combo maak je van ´op z´n hondjes´ het perfecte standje. Gebruik hem terwijl hij naast het bed staat en hij met je knieën op bed leunt of juist ook met zijn knieën op bed zit voor de fijnste hoogte.

Missionaris – Het is misschien het meest bekende standje, maar dat wil zeker niet zeggen dat het saai hoeft te zijn! Ook missionaris maak je leuker met de kleine Wedge. Schuif hem onder je billen en hij glijdt niet weg tijdens jullie vrijpartij.

Solo – Heb je geen partner of vind je het gewoon fijn om handsfree een toy te gebruiken, dan kan de BonBon je helpen. De toy schuif je in de gleuf aan de bovenkant en je kunt er zo bovenop gaan zitten. Ben je wél met partner dan is de BonBon ook fijn om op te leunen tijdens verschillende standjes.

Wedge & Ramp – Perfect voor doggystyle

Trio – Iemand die je penetreert en een ander bij je hoofd, met de verschillende LIberator sekskussens kun je het nog comforabeler maken. Ook dubbele penetratie met de Esse Lounger of de Wedge & Ramp is een fluitje van een cent geworden.

Tips

Bij aankoop van een Liberator product krijg je een boekje met inspiratie. Er staan verschillende voorbeelden met illustraties in, om jou op weg te helpen. Probeer dus verschillende standjes uit! Je kunt er een spelletje van maken door met een dobbelsteen te rollen en dan dat standje te proberen. Maak er zelf wat leuks van.

De kussens worden opgerold in een doos geleverd, net zoals veel matrassen. Maak de doos en plastic verpakking van het kussen open en laat het kussen even luchten tot het volledig is uitgezet. Er zit ook een fijne zachte hoes bij het kussen, het is slim om die een keer te wassen voor gebruik.

Conclusie

Liberators zijn fijne sekskussens om je leven in de slaapkamer wat makkelijker te maken. Je kunt er verschillende houdingen en standjes mee uitproberen die zonder kussen niet lukken of moeilijk vol te houden zijn. Er zijn verschillende modellen, van solo voor een Fleshlight of toy tot seksmeubels en lakens om je meubels te beschermen.