Fuckmachines, een mooi woord voor Scrabble of Wordfeud! Wat is het en hoe wordt het gebruikt? Dat ga ik jullie deze week vertellen in mijn blog. Een fuckmachine kan gebruikt worden om penetratie te simuleren. Dit kan zowel vaginaal als anaal. Het voordeel is natuurlijk dat een fuckmachine onvermoeibaar is en eindeloos door kan blijven stoten en meerdere stoten per minuut kan geven dan een partner!

HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0

Hoe?

Technisch verhaaltje, niet heel interessant maar een fuckmachine heeft een eigen aandrijfmechanisme waarbij aan het uiteinde een sekstoy is bevestigd. Meestal maakt dit apparaat een op- en neergaande beweging, maar de duurdere modellen kunnen bijvoorbeeld ook roteren. Het tempo van een fuckmachine kan worden bepaald door middel van een draaischakelaar of afstandsbediening. Je hoeft dus alleen maar de juiste positie aan te nemen en de fuckmachine aan te zetten.

Duur versus een goedkopere versie

Er zijn vele soorten machines te koop en voor kwaliteit betaal je. Het is een hele investering die je dan in 1 keer doet. Er zijn bedrijven die de mogelijkheid bieden om een machine te huren zodat je het eerst kunt ervaren en dat is wel zo handig. Mocht je dat niet willen dan zijn er ook verschillende machines te koop die rond de 100 euro kosten. Uiteraard zijn de duurdere machines veel krachtiger, hebben meerdere opties qua snelheden, standen en vaak kun je die machines ook uitbreiden met verschillende opzetstukken.

Fuckmachine met afstandbediening - Vibrerend

 

Heeft Euphoria Erotiek ook fuckmachines te koop?

Jazeker! Via onze webshop kunnen er 3 verschillende machines besteld worden. De HiSmith Premium   heeft heel veel mogelijkheden, daardoor is het een van de beste seks machines die je kunt kopen. Daarmee is dit apparaat een serieuze investering in je seksleven. Het is een beest van een machine doordat je hem helemaal kunt instellen naar je eigen wensen. Waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

De betaalbare Fuckmachine met afstandsbediening  is een echte alleskunner, geschikt voor elke gelegenheid. Hij heeft 3 verschillende stootsnelheden die tot wel 6 cm diep stoten. Daarnaast heeft hij ook nog eens 7 vibratie standen. Je kunt hem met en zonder standaard gebruiken. Op de standaard kun je de hoek instellen zodat hij precies op jou is afgestemd. En de standaard heeft een zuignap waarmee je hem op elk glad oppervlakte kan bevestigen. Haal de standaard eraf en je kunt de neukmachine handsfree gebruiken. Je kunt de machine dan bedienen via de afstandsbediening. Het is natuurlijk nog spannender om de afstandsbediening uit handen te geven. Zowel de machine als de afstandsbediening zijn oplaadbaar en de fuckmachine is uitgerust met een travellock zodat je hem veilig overal mee naar toe kan nemen.

Maar ook de F-machine pro 3  is een upgrade van de F-Machine pro 2. Deze is namelijk nog sterker, sneller, stabieler, gemakkelijker af te stellen, stijver, veelzijdiger en wordt geleverd in zijn eigen gloednieuwe draagtas voor discreet transport en opslag. Met een nieuwe high speed motor die wel tot 280 rotaties per minuut. Hij is dus helemaal klaar om samen los te gaan! Deze seksmachine is heel krachtig en veelzijdig met een verstelbare duwstang, instelbare stuwkrachtdiepte van 1-6 inch en een verstelbare voor- en achterpoten voor verschillende posities.

Vele mogelijkheden en voor ieder wat wils!

F-machine Pro 3