Een bondagehaak, ook wel anaalhaak genoemd, vinden veel mensen toch wel extreem. Het is inderdaad geen alledaags seksspeeltje. Toch kun je er veel plezier aan beleven  want hij heeft flink wat mogelijkheden.

Wat is het?

Het is een grote metalen haak met een bal erop en aan het uiteinde een ring om een touw doorheen te halen. Hij is meestal gemaakt van rvs omdat je dat goed schoon kunt houden en het niet snel beschadigt. De haak heeft een vaste afmeting maar de ballen zijn van verschillende grootte. Wij hebben ze met een bal van 3 en van 4 cm doorsnede. De ballen zitten met schroefdraad op de haak zodat je ze er af kunt halen om ze goed schoon te maken.

Wat doe je ermee?Anaalhaken met ring

De bondagehaak is bedoeld om anaal of vaginaal in te brengen. Breng de knop voorzichtig in en gebruik daarbij voldoende glijmiddel. Je kunt hem daarna met bondagetouw door de ring om je middel vast zetten. Het fijne van rvs is dat je het langer kunt dragen. Je kunt dus de haak op deze manier onder je kleding dragen. Er zijn zelfs mensen die het spannend vinden om er eentje vaginaal en eentje anaal in te brengen.

Je kunt de haak met bondagetouw ook aan andere lichaamsdelen vast zetten of aan zelfs aan iemands haar. Dit kan behoorlijk oncomfortabel zijn. Wat bij predicament bondage precies de bedoeling is. Als dan de ene houding te zwaar wordt moet je wel kiezen voor andere pijnlijkere houding. Als je bijvoorbeeld niet meer op je tenen kunt staan kan het zijn dat de haak dieper je anus of vagina in gaat.

Als bondage niet je ding is kun je de haak ook gebruiken voor anale of vaginale stimulatie. Je zet hem dan niet vast maar beweegt de bal juist voorzichtig heen en weer. Zo kun je het prostaat of de g-spot stimuleren. Je kunt er ook voor kiezen om er een wand vibrator tegenaan te houden. Dan gaat de haak en dus ook de bal trillen. Wat het spel nog spannender maakt.

Waar moet je om denken?Hennep Bondagetouw 6mm - 10 meter

Kies altijd voor een bondagehaak met een bal zodat je de anus of vagina wand niet kan beschadigen. Koop er eentje van goed materiaal, want die is veilig in gebruik en kun je goed schoonhouden. Koop geen haak van goedkoop materiaal zoals verchroomd metaal of plastic. Check voor je begint altijd of de haak niet beschadigd is of scherpe randjes heeft.

De haak is van metaal en geeft niet mee. Dus zorg dat degene bij wie je hem inbrengt voldoende opgewonden is. Gebruik genoeg glijmiddel en bouw het langzaam op. Wil het niet lukken begin dan met een kleiner voorwerp, of een haak met een kleinere bal. Stem goed af hoe diep je de bal inbrengt. Sommigen vinden hoe dieper hoe lekkerder maar anderen houden liever wat speelruimte.

Gebruik altijd je gezonde verstand en speel veilig. Bespreek vooraf waar de grenzen liggen en spreek een woord of gebaar af waarmee  het spel direct gestopt kan worden. Gebruik musketonhaken of knopen die je gelijk los kunt trekken als dat nodig is. Gebruik de haak niet om iets of iemand aan te hangen. De bondagehaak is niet geschikt voor suspensie.

Tip Njoy Pure Plugs

Tenslotte nog een tip. De Njoy plug heeft ook een oog. Het is wel geen haak maar je kunt hem wel degelijk vastzetten met bondagetouw. Dat maakt ze heel geschikt voor een spannende bondage sessie. We hebben niet alleen de Njoy plug maar ook de haken en verschillende soorten bondagetouw in onze winkel. Allemaal van goede kwaliteit zodat jij meteen aan gang kan.

 

 

Bronnen:
Wikipedia: Predicament bondage