Euphoria: trotse dealer van Fun Factory

Fun Factory is een merk met erotische toys van topkwaliteit. In elke populaire categorie seksspeeltjes heeft Fun Factory wel een voet aan de grond. Dit zijn dan ook gelijk toys van de beste kwaliteit. En kwaliteit is wat we het liefst verkopen bij Euphoria. Daarom voelt het alsof Fun Factory en Euphoria voor elkaar gemaakt zijn!
Fun Factory Premium Dealer - made in Germany

Wat maakt Fun Factory zo goed?
  • Fun Factory producten worden ontworpen én gemaakt in Duitsland
  • Zeer goede kwaliteit
  • Duurzame producten
  • Gemaakt van 100% hoogste kwaliteit body safe silicone
  • 2 jaar garantie
  • Innovatieve en intuïtieve producten
  • Fun Factory gaat voor de FUN in seks: en daar staat Euphoria geheel achter. Seks = FUN!

Fun Factory Miss Bi Vibrator
Ze bieden een uitgebreid assortiment aan toys variërend van goede vibrators tot dildo’s, anaaltoys en stotende toys uit hun STRONIC-serie. Hun uitgebreide aanbod en supergoede kwaliteit maakt dat we bij Euphoria het liefst aan iedereen deze Fun Factory producten verkopen. Wij zijn FAN!
Fun Factory Stronic Serie

Pulsators – bijzonder!

Als er iets beroemd en bijzonder is aan Fun Factory zijn het wel hun pulsators uit de Stronic serie. Ze lijken op vibrators, maar dat zijn het allesbehalve. Deze pulsators zijn gemaakt om het gevoel van stoten na te bootsen. Een zware magnetische bal kan heen en weer bewegen door de toy en zorgt voor een tikkend/stotend effect. Als je een pulsator vastpakt zul je direct merken dat hij krachtig is! Dit is een serieuze toy is en het paradepaardje van Fun Factory!
Zo zijn er de gladde Stronic Eins, de intens geribbelde Stronic Drei en de Bi Stronic Fusion met clitorisvibrator. En in de toekomst zullen er nog veel meer volgen.

Fun Factory Lady Bi vibratorG5 Vibrators – powerrrrr

Zowel de krachtige vibrators uit de G5-serie als de andere oplaadbare vibrators zijn zowaar de krachtigste vibrators die je voor deze prijs en van deze kwaliteit zult vinden. Meer dan 20 jaar geleden is het merk begonnen met de Patchy Paul-vibrator (zie afbeelding). Patchy Paul is nog steeds verkrijgbaar, hoewel hij sterk verbeterd is.
Want deze lieve, rupsvormige vriend ziet er misschien schattig uit, maar schijn bedriegt: hij kan echt ontzettend krachtig vibreren. Dezelfde vijfde generatie motor zit in de hele G5-lijn. Die omvat ook de Tiger, Big Boss, MissBi, LadyBi en Moody vibrator in. De afwerking is subliem en de hele serie is uiteraard oplaadbaar en volledig waterdicht. Bovendien worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. En hadden we al gezegd dat hun producten volledig in Duitsland worden ontworpen en gemaakt?

Deluxe Vibes

Naast de absolute G5-serie bestaat ook nog de populaire Deluxe Vibrator Fun Factory Deluxe Vibes Cayonareeks met vibrators die net iets kleiner zijn, maar van dezelfde kwaliteit als de volwassen G5-serie. Perfect voor beginners die wel een oplaadbare vibrator willen en niet willen inleveren op kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld de Cayona en de Amorino (zie afbeeldingen)

De Deluxe Vibes zijn ontzettend populair dankzij hun prijs-/kwaliteitverhouding, vriendelijke uiterlijk en onverwachte kracht. Net als alle producten van het merk zijn deze ook uitgerust met een zeer eenvoudige bediening. Ook zijn oplaadbaar en volledig waterdicht.
 
Fun Factory B Balls

Anal Toys

Anaal: een van de grootste taboes omtrent seks. Maar het kan ontzettend fijn zijn, zowel voor hem als voor haar. De anus is gewoon erg gevoel en biedt echt seksueel genot voor iedereen. Ook inwendige stimulatie kan leiden tot heftige orgasmes bij zowel mannen als vrouwen. De helft van de mensen doet het regelmatig, maar vaak is het toch lastig om over te praten. ONZIN: vinden wij bij Euphoria. :) Onze missie is niet voor niets taboes doorbreken en Fun Factory helpt ons daarbij. Zij hebben geweldige producten van goede kwaliteit die er vriendelijk uitzien. Ook geven ze altijd goed aan wanneer iets wel of niet Butt Safe is. Ze hebben zelfs een heel mooi boekje:
Butt Play Activities met tips, standjes, speeltjes gebruiken en uitleg over het lichaam. Dit boekje is standaard te verkrijgen (gratis) bij Euphoria.
Eigenlijk zijn alle Anal Toys van FF erg populair bij Euphoria. De Bootie buttplugs, B Balls en BendyBeads zijn enkele voorbeelden. Maar ook vibrators als Moody, Tiger en Miss Bi kunnen goed anaal gebruikt worden. Daarnaast kunnen alle Fun Factory dildo’s dat ook. Bovendien zijn deze dildo’s ook zeer geschikt voor vrijwel elk voorbindharnas en ideaal voor pegging!
Fun Factory Cobra Libre II vibrator voor mannen!

MenOnly toys

Mannen opgelet! Als er iets is wat niet vergeten wordt bij Fun Factory dan zijn jullie het wel! Penisringen, vibrerende masturbator, prostaatstimulators, anaaltoys, dildo’s en vibrators zijn alomtegenwoordig bij Euphoria. Voor elke man zit daar wel wat tussen! We horen soms wel eens of er ook artikelen zijn voor mannen: en die zijn er genoeg. Hoewel je voor goede kwaliteitsartikelen wel even moet zoeken. Euphoria helpt je graag uitzoeken welke producten je het best kunt kopen voor de beste prijs.

Dildo’s

De meest onderschatte categorie toys in Nederland is waarschijnlijk de dildo. Nederlanders zijn fan van vibrators, maar laten dildo’s vaak links liggen: ZONDE! Want een dildo kan juist die stimulatie bieden die je nodig hebt. Sommige hebben een gebogen kop, een stevige eikelvorm en/of flinke ribbels. En dat zijn precies dingen die je nodig hebt om de beste plekjes te raken door ‘m alleen te bewegen. Of zet ze vast op elk glad oppervlak met een krachtige zuignap. Voor elk wat wils en opnieuw gemaakt in Duitsland en alleen van de allerbeste kwaliteit siliconen. Van links naar rechts zie je hieronder:
Tiger, Magnum, Tiger, Amor en Share XS

Benieuwd geworden naar Fun Factory? Bekijk het volledige aanbod hier