Hoi allemaal!

Mijn naam is Candy. Dit is niet mijn echte naam, maar mijn alias voor Euphoria’s Testpanel. Op die manier hou ik nog een beetje privacy (al schaam ik me nergens voor hoor). Ik ben 1 van de gelukkige uitverkorenen om een van de reviewers/testers te mogen zijn van het supertoffe Euphoria’s Testpanel!
Ik ben pas 19 jaar oud, maar wordt in juni 20. Overigens ben ik hetero en single. Tot nu toe heb ik pas 1 langere relatie/1 bedpartner gehad. Ik ben niet zo van de one night stands. Ik geloof dat je de beste seks hebt met iemand waar je van houdt. Ook heb ik een chronische ziekte waardoor ik momenteel ongeveer 24/7 aan bed gekluisterd ben. Dit is absoluut niet leuk en totaal niet hoe ik mijn leven had voorgesteld op deze leeftijd. Ik wil heel graag nieuwe dingen uitproberen. Dit is wel de ideale situatie om seksspeeltjes te testen!
Qua speeltjes heb ik nog niet mega-veel ervaring. Mijn eerste toy was een zogenaamde “yuki yuki” rabbitvibrator. Zo eentje die gemaakt is van heel slecht PVC, stinkt een uur in de wind en draait en beweegt aan alle kanten. Deze heb ik misschien 3x gebruikt maar dat was het. Daarnaast had ik nog zo’n simpele lipstickvibrator en later met een winactie won ik een mooie g-spotvibrator. Die bleek na slechts een paar keer gebruiken ook flut te zijn. Allemaal goedkope prullaria dus, nog nooit had ik echt een kwalitatieve sextoy gehad! Dus zoals je ziet heb ik nog een heleboel te verkennen en te leren. Ik kan niet wachten!

Actie in het Testpanel

Mijn eerste product(en) voor het Euphoria Testpanel is inmiddels al gereviewd en staat al online! Die kunnen jullie al gaan lezen, veel leesplezier! Ik hoop dat jullie al mijn sextoy reviews zullen volgen.
Liefs, Candy.