Hallo allemaal,

Mijn naam is Dalinda, dit is mijn werknaam (hierover straks meer) en ik heb het geluk om een van de reviewers/testers te mogen zijn van Euphoria’s Testpanel! Soms test ik een vibrator, maar dat kan ook net zo goed een ander speeltje zijn.
Ik ben alweer 31 winters jong en woon samen met mijn vriend. Hij is mijn vijfde bedpartner. Mijn eerste was een meisje van mijn leeftijd en daarna vier mannen. Ik ben hetero.
Qua speeltjes heb ik nog niet veel ervaring. Mijn eerste toy was een O-Zone Delight. Deze ging vrij snel stuk maar het was een mooi goedkoop dingetje om te kijken of een vibrator wel wat voor mij is. Bij die vibrator hadden we destijds ook nog een trillende cockring gekocht. Dit vond ik wel leuk maar vriendlief niet echt.
O-zone vibrator
Na deze ervaringen besloot ik iets meer uit te geven en kocht ik mijn eerste super goede vibrator: de Fun Factory Lady Bi (dikke aanrader!).
LadyBi vibrator
Dit was allemaal pas vorig jaar. Dus ik heb een boel te testen, te verkennen en te leren. Ow wat een straf hihi.
Nu over mijn werk dat is erotisch chat, bel en cammen op een aantal sites. Ik ben dit gaan doen omdat ik gewoon heel erg van sex houd en alles wat daar bij komt kijken. Het geeft mij een kick om mannen opgewonden te krijgen, maar dit werk heeft ook een zeer sociale kant. Je hoort soms hele levensverhalen aan en bent een schouder om troost op te vinden.
Je komt echt van alles tegen in dit werk, het is heel divers met en dat maakt het juist zo leuk. Ik heb hier ook veel geleerd over fetisjen en dingen op sex gebied waar ik nog nooit van gehoord had!
Dit alles maakt mij alleen maar nieuwsgieriger…..
Dus ik ga nu mijn eerste product voor Euphoria uittesten, hierover lees je later meer.
Liefs Dalinda
Vibrator review