Hallo allemaal!
Mijn naam is Marjon en ik ben 1 van de gelukkige personen die de reviews voor Euphoria’s testpanel mag gaan schrijven. En allemaal spullen die ik (samen met mijn vriend: R) mag gaan testen. YES! Ik ben 23 jaar en ik ben hetero. Ik ben al 4 jaar samen met mijn 25 jarige vriend en we wonen inmiddels 3 jaar samen. We hebben een heel erg leuk zoontje dat nu bijna een jaar is.

Qua speeltjes heb ik wel al wat ervaring, maar het is natuurlijk altijd leuk om nog meer ervaring op te doen. De speeltjes worden bij ons redelijk vaak gebruikt en brengen wat meer spanning en afwisseling mee de slaapkamer in.
Een van mijn eerste speeltjes was een kleine vibrator. En een van mijn eerste aankopen bij Euphoria was een Tenga EGG waar we erg blij mee zijn. Ook heb ik al een Homeparty van Euphoria mee mogen maken samen met vriendinnen dat was een zeer gezellige avond: We hebben veel gelachen met z’n allen en natuurlijk hebben we ook heel erg veel opgestoken.

Het is daarom ook extra leuk om nu ook nog meer producten van Euphoria  uit te gaan proberen waar ik onwijs veel zin in heb en waardoor ik mijn ervaringen en mening met jullie kan delen. Ik heb inmiddels mijn eerste producten al ontvangen en ga ze snel uitproberen! Jullie kunnen dus snel mijn eerste review verwachten!

Liefs, Marjon & R (testpanel)