Dag iedereen. Ik zal me even voorstellen Sasha is mijn naam. Ik ben een van de review-schrijvers van Euphoria’s Testpanel wat natuurlijk superleuk en interessant is voor mij!

Even voorstellen Sasha

Ik ben 22 jaar en heb een relatie van bijna 5 jaar.
Mijn vriend en ik wonen nog niet samen maar we zijn druk bezig met een huisje. Ik ben hetero.
Qua speeltjes heb ik al heel wat ervaring. Mijn vriend en ik vonden allebei speeltjes erg interessant. Deze interesse is eigenlijk gekomen nadat ik bij een Homeparty was geweest toen Euphoria er nog niet was. (WAT?! Nu kun je gelukkig ook bij Euphoria terecht voor een homeparty, red.)

Hoe het begon

Het begon voor ons eerst bij de producten van Durex Play (vibrerende ring, tintelend glijmiddel etc.) die we uit probeerden, maar die verveelden al snel. Het eerste échte speeltje dat ik kocht was een cockring, waarna al snel de eerste vibrator gekocht werd. Niet alleen ik geniet van die vibrator: mijn vriend vindt een vibrator ook erg interessant. Hij vind het spannend om hem bij mij te gebruiken en mij te zien genieten. Zo heb je lol en spanning voor twee. Omdat we het beiden zo leuk vonden kwamen er geleidelijk steeds meer speeltjes bij in het nachtkastje. Het leuke aan speeltjes is dat het meer spanning met zich mee brengt in de slaapkamer of ergens anders (hihi!).

Euphoria erotiekwinkel

Toen er een erotische winkel in Heerenveen kwam (ja dan heb ik het natuurlijk over Euphoria) vond ik dat tof! Ik kwam wel eens in een erotiekwinkel maar die was verder weg. En nu is het voor ons lekker in de buurt. Bovendien hangt bij Euphoria ook een fijne sfeer waarbij je gewoon een kopje thee wordt aangeboden en alles ineens bespreekbaar wordt.
Het eerste speeltje dat ik bij Euphoria had gekocht was de Tenga Egg:  mijn vriend is er gek op! Deze worden dan ook nog vaak gebruikt.
Ook heb ik al een Homeparty van Euphoria mee mogen maken, waar ik natuurlijk weer iets nieuws heb gekocht. Het was een superleuke avond een aanrader voor iedereen.

Ook al heb ik samen me vriend al heel wat ervaring qua speeltjes het blijft superspannend en leuk om nieuwe dingen uit te proberen.
Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en voor jullie daarover een review te schrijven. Jullie zullen zeker nog van me horen.
Veel Liefs,
Sascha