Hoi allemaal! – Testpanel

Ik ben Viper. Dat is niet mijn echte naam, maar mijn nickname / pseudoniem voor het testpanel van Euphoria. Ik meldde me aan voor het testpanel en na even wachten kwam het grote nieuws: Ik mocht ook lid worden van Euphoria’s testpanel! Yeah! Daar was ik echt erg blij mee. Ik ben een man van 28 jaar en getrouwd. We zijn iets meer dan 6 jaar bij elkaar en gebruiken regelmatig toys samen, maar ook alleen. Mijn vrouw wilde voorlopig geen toys mee reviewen, dus het reviewen is volledig aan mij besteed. Hoewel er best wat producten getest zullen worden samen met haar: daar heeft ze dan weer geen bezwaar tegen overigens, haha! De toys die ik ga reviewen zijn daardoor wel specifiek mannentoys of toys specifiek voor samen.

Mijn ervaring

Met toys heb ik wel aardig wat ervaring. Ik heb tientallen toys gehad (ik gooi er wel eens wat weg) en sinds Euphoria in Heerenveen er is haal ik al mijn toys daar. Mark helpt me altijd erg goed om te kiezen. En als ik op zoek ben naar iets wat hij niet in de winkel heeft, regelt hij dat hij het snel op voorraad heeft. Ik kan alleen daarom al iedereen aanraden om bij Euphoria te kopen. Wat een topbedrijf met leuke no-nonsense benadering van seks. Waar kan je nou een bakje koffie drinken tussen buttplugs? Ga zo door Mark!
Goed, qua toys en mijn voorkeuren dan: ik ben zelf fan van o.a. buttplugs, penisringen, prostaattoys, dildo’s en (anaal)vibrators. (Ja, anaal bij mij is gelukkig geen taboe in ons huwelijk) Masturbators heb ik ook, maar ik verlies meestal gauw mijn interesse in die dingen. Ik heb ook interesse om BDSM-artikelen te proberen. Daar heb ik nog niet veel mee te maken Euphoria Testpanel Tiger dildogehad, maar sta open voor nieuwe dingen. Ik mag van mezelf al zo nu dan wat leuks kopen. Nu ik lid ben van Euphoria’s testpanel tref ik het natuurlijk helemaal. Hoewel ik niet zelf kan kiezen wat voor product ik mag reviewen. Ik kan wel een product weigeren als dat me niets lijkt. Maar aangezien ik mezelf als een gevorderde speeltjes-gebruiker zie, zal er niet veel zijn wat ik zal afwijzen.

Waarom lid van het testpanel?

Ik hoop dat ik met mijn reviews mensen kan helpen de knoop door te hakken. Om iets nieuws te proberen of juist voor die andere toy te kiezen. En natuurlijk hoop ik dat ik veel nieuwe dingen mag ontdekken en zelf ook veel mag genieten van al het leuks! Je leest hier binnenkort mijn eerste review.
Viper