Vaak wordt me gevraagd:’Hoe is dat nou, werken bij Euphoria?’ Dan bedenk ik me hoe blij ik ben dat ik meer dan een jaar geleden besloot ik dat ik mijn saaie baan zat was. Mijn vriendin wees me op de vacature bij Euphoria. Dat was toch echt iets voor mij. Dat klopt want nu kan ik me bezig houden met mijn twee favoriete onderwerpen: Seo en seks. Superblij ben ik met deze baan!

FF voorstellen

Je kunt mij in de winkel en online tegenkomen daarom stel ik me even voor. Ik ben Myneke, suffe boekenwurm, seo-betweter en sokkenbreidster. Ik heb jaren gewerkt op verschillende klantenservice-afdelingen maar nog nooit in de erotiek. Dat betekent niet dat ik er niets vanaf weet. Mijn honger naar erotische feiten kent namelijk geen grenzen. Ik lees er echt heel veel over.

Vraagbaak

Op seksueel gebied ben ik heel vrij opgevoed. Alles werd bij ons thuis gewoon bij de naam genoemd en besproken. Met als gevolg dat ik er meer vanaf wist dan mijn leeftijdsgenoten. Daardoor werd ik al snel een soort vraagbaak. Dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Het verbaasde me dus niet dat ik door meerdere mensen op deze vacature werd gewezen.

Voorkeur

Werken bij Euphoria. Het panseksueelsymbool.

Mijn eigen seksuele voorkeuren gaan veelal richting de bdsm. Ik heb gewoon wat meer prikkels nodig. En ja ik houd dus ook erg van flink gekruid en gepeperd eten. Maar dat is mijn andere hobby, koken. Ik dacht altijd dat ik net als Mark biseksueel ben want ik val op een persoon. De sekse van die persoon doet er voor mij niet toe. Maar ik ben er ondertussen achter dat je dan panseksueel bent. Zo zie je maar dat je bij Euphoria nooit bent uitgeleerd.

Uitdaging

Werken bij Euphoria. Womanizer Premium roze

Ik houd van uitdaging en die vind ik vooral in het vergaren van kennis. Euphoria levert kwalitatief niet alleen goede maar ook de beste producten. Daar hoort betrouwbare kennis van producten bij, want ik moet toch tenminste kunnen uitleggen waarom nou juist die vibrator zo goed is. En als klant wil je ook graag weten waarom nou juist die vibrator het beste is voor jou. Dat maakt werken bij Euphoria voor mij geweldig. Het leveren van kwaliteit en alle ruimte krijgen om de benodigde kennis te vergaren. Zo weet ik zeker dat ik de klant altijd een goed advies kan geven.

Die heb ik zelf ook

Het beste advies dat je kunt geven is als je uit ervaring spreekt. Dus werken bij Euphoria betekent ook dat ik snel mijn collectie speeltjes heb uitgebreid. Wat ik het eerste gekocht heb? De Womanizer Premium natuurlijk. Dat is toch een musthave voor iedere vrouw. Die is elke cent die je ervoor betaald dubbel en dwars waard kan ik je vertellen.

Heb je een vraag of wil je advies komt dan naar de winkel dan krijg je een persoonlijk advies.

Tot gauw!