Masturberen, iedereen doet het! Betrapt worden daarentegen, dat wil natuurlijk niemand. Of nog erger, je onenightstand meenemen naar je studentenhuis en betrapt worden door je huisgenoot. Of je nu een tiener bent en stiekem op je slaapkamer onder de dekens masturbeert, of een trio hebt en niet betrapt wil worden, hier lees je tips voor seks en masturberen in het geheim.

Womanizer Premium

Tips

1. Ben je bang om betrapt te worden? Doe het dan eens ergens anders. In de badkamer, in de auto of zelfs in het bos. Buiten? Ja! Ook in de frisse lucht is het heerlijk om te doen. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het een rustige plek is waar je niet betrapt kan worden en waar je niemand stoort. Lees ook eens de tips voor buiten batsen.

2. Doe het wanneer niemand thuis is of wacht tot iedereen slaapt, dan is er niemand om je te betrappen. Logisch, duh. Toch is het niet altijd zo vanzelfsprekend, soms kun je niet wachten om de kleren van elkaars lijf te trekken of de hand aan jezelf te slaan.

3. Gebruik een zachte ondergrond om op te liggen en trek een deken over je/jullie heen. Als je huisgenoten, ouders of kinderen dan toch wakker zijn dempt dit in ieder geval het geluid. Pluspunt: mocht je huisgenoot binnenkomen dan krijgt hij/zij niet gelijk alles te zien. Heb je niet alleen last van het geluid dat je zelf maakt maar ook van een krakend bed of lattenbodem? Verplaats dan je matras naar de vloer, extra fijn als je een stapje verder gaat dan masturberen.

4. Gebruik je graag een seksspeeltje? Die kunnen best veel herrie maken. Een grote wandvibrator, maar ook de wat kleinere varianten kunnen best veel geluid produceren. Daar zijn gelukkig ook stillere varianten voor te krijgen. Toch fijn als je ouders niet denken dat je loopt te klussen op je kamer. Wil je een speeltje gebruiken, zorg dan dat die extra stil is.

Fluisterstille speeltjes

Womanizer premium
De womanizer, wie kent ´m niet? Een speeltje voor vrouwen dat werkt op luchtdruk en ook nog eens fluisterstil is. Het tuutje zet je tegen je clitoris en vervolgens maakt de womanizer een soort luchtdrukpulstaties die de clitoris stimuleren. Hoe is hij dan zo stil? Hij gaat pas aan als je het tuutje tegen je lichaam aan houdt en dus ook weer uit als je hem van je lichaam afhaalt. Geen gedoe met knopjes ingedrukt houden dus. Omdat de womanizer niet trilt maakt hij, zeker als het tuutje goed over je clitoris zit, heel weinig geluid.

Tenga flip orb
Als het speeltje niet trilt maakt ie ook geen herrie, am I right? Gelukkig doet de Flip Orb van Tenga zeker niet onder voor de trillende varianten. De stimulerende bolletjes binnenin zorgen voor een heerlijk gevoel. Wat ook fijn is, je maakt hem gemakkelijk schoon. De Flip Orb is open te klappen, je spoelt hem dus zo weer af onder de kraan en kunt hem gemakkelijk laten drogen, dat is ook ideaal als je huisgenoten hebt.

Fun Factory Bouncer
Dildo´s in alle soorten en maten, die kun je natuurlijk ook gebruiken als je niet te veel geluid wil maken. Een van onze favorieten is de Bouncer van Fun Factory. Daar zitten balletjes in die heen en weer gaan als je ´m beweegt. Er zit ook een supergoede zuignap op. Perfect voor onder de douche!

Zumio
Een ander stil speeltje is de Zumio E. Perfect voor pinpoint stimulatie van de clitoris. Omdat maar een klein deel trilt is de Zumio ook heerlijk stil. Hij ziet er daarnaast niet uit als een vibrator en is dus goed te verhullen tussen je pennen en make-up.

Vind je het nou nog steeds spannend, onthoud dan dat de het waarschijnlijk nog veel ongemakkelijker vindt dan jij.