Bootie Ring Review door Viper

Reviewer: Viper
Naam product: Bootie Ring
Merk: Fun Factory
Prijs: €34,90
Formaat: Diameter flexibele ring = 4.3 cm, lengte plug = 6.5 cm en diameter plug = 2.7 cm
Score: 8.5/10
Ik kreeg van Euphoria de Bootie Ring om te testen. Op het moment van schrijven is hij net nieuw en nog niet zo lang binnen bij Euphoria. Ik heb Bootie Ring Fun Factory reviewvan Fun Factory al meer producten: onder andere een Tiger dildo, Moody vibrator en een Stronic Zwei pulsator. Tot nu toe ben ik elke keer onder de indruk van de kwaliteit van die producten. Ik ben dan ook zeeeeeer nieuwsgierig naar deze Bootie Ring. Zoals te zien is op de plaatjes is het een buttplug en een penisring in 1. Een bijzondere combinatie en erg interessant voor mij, want ik vind zowel buttplugs als penisringen leuk!
Bootie Ring verpakking review Fun Factory

Eerste indruk van de Bootie Ring

De verpakking is net als alle Fun Factory producten netjes en stijlvol. Het doosje is kleiner dan ik had verwacht. Je kunt het binnenste doosje eruit schuiven en onder de klep ligt de Bootie Ring. Hij is flexibel en ligt een beetje opgevouwen in het doosje. Vandaar dat het doosje wat kleiner kon zijn. Eenmaal uit de doos ziet hij er al iets groter uit. Het eerste dat me opvalt is hoe fijn het materiaal aanvoelt: erg fijn! Ik ben direct nieuwsgierig hoe het zou voelen om hem te dragen.
Zo draag je de Bootie Ring
In de doos zit verder Fun Factory Bootie Ring Reviewook nog een handleiding. Het enige nuttige is een plaatje waarop je ziet dat de ring bedoeld is voor het dragen achter je ballen en je penis. Verder wat over glijmiddel en schoonmaken: dat lijkt mij dus nogal logisch, dus voor mijn gevoel overbodig.

De Bootie Ring is niet groot

De buttplug is voor mijn doen klein. Hij is iets dikker dan mijn duim op het dikste punt en ik ben wel wat meer gewend dan dat. Het maakt me nieuwsgierig of ik het effect wel fijn genoeg vind. Hij is iets naar voren geknikt om de prostaat te raken. Er zit een kleine hobbel vlak achter de ring. Deze is bedoeld om het perineum te stimuleren heeft Euphoria al laten weten toen ik hem kreeg. Verder is er nog de ring. Hij is flexibel en niet heel erg dik. Maar het voelt wel stevig aan. Soms kunnen deze dunne ringen gauw knappen, maar daar ben ik bij deze geen moment bang voor geweest.
Bootie Ring Fun Factory review

De Bootie Ring test

Ik heb hem in mijn eentje getest. Het leek mij het makkelijkst om eerst de plug in te brengen en daarna de ring om te doen. Ik had mijn glijmiddel klaarstaan: één kneepje van dit glijmiddel (ook gekocht bij Euphoria) was meer dan voldoende om het kleine plugje en mijn kringspier in te smeren. Ik wist al dat ik het niet van het formaat moest hebben van deze plug, maar was wel nieuwsgierig of hij mijn prostaat raakte.
Het inbrengen van deze plug ging erg makkelijk. Ik lag op mijn rug met benen opgetrokken en nadat ik over het dikste deel trok hij zichzelf als het ware verder naar binnen. En ja hoor: ik voelde direct een lichte druk tegen mijn prostaat van binnen. Je voelt het voetje niet zitten, omdat het zo goed naar je lichaam vormt. Mijn penis begon direct extra op te zwellen en ik zocht tussen mijn benen de ring op.

Zelfs comfortabel met een forse penis

Ik ging even staan om de ring om te doen. Hij is flexibel genoeg om in 1x over de penis & ballen te rekken. Ik heb hem zo dicht mogelijk tegen mijn buik aangezet en ik voelde direct het afknellende effect. Het was comfortabel en sneed niet in de huid. Hoewel ik wel vond dat de ring wel ietsje dikker mocht zijn. Ik heb wel strakkere penisringen, maar dit formaat is écht voor iedereen geschikt. Zelf ben ik qua dikte iets bovengemiddeld geschapen, maar zelfs met een zeer forse (dikke) penis denk ik dat deze ring nog comfortabel te dragen is.
Bootie Ring Fun Factory review
Ik voelde het bultje niet meteen tegen mijn perineum. Na wat prutsen bleek dat de Bootie Ring zo flexibel is dat ik hem wat te ver naar voren had getrokken. Ik merkte namelijk dat de achterkant van het voetje van de plug een beetje “omhoog” stond. Ik hield mijn zaakje vast en drukte het bultje weer wat naar achteren. De buttplug sloot gelijk weer goed aan tussen mijn billen en de druk op de prostaat én op het perineum waren nu ineens goed voelbaar.

Kopje koffie erbij? Lekker!

Een kloppend lid (geil om te zien) en het gevoel dat alles onder spanning staat. Aders zichtbaar op mijn extra harde penis (door de ring) en de druk op prostaat en perineum zijn goed voelbaar. Zeker bij het bewegen of het aanspannen van mijn bekkenbodemspieren (waarmee je je plas ophoudt). Ik moest me bedwingen, want ik was benieuwd of ik de Bootie Ring ook langere tijd kon dragen. Dus ben ik toen eerst koffie gaan drinken. Haha! Sexy hè?
Tijdens het lopen voelde ik mezelf van binnen en van buiten gestimuleerd worden. Ik liep dan ook door huis met een hele dikke lul. Bij het koffie drinken zakte mijn erectie af. Soms wordt een flexibele penisring dan erg onplezierig, omdat hij blijft afknellen. Maar het was allesbehalve onplezierig. Wel waren mijn slappe penis en ballen iets meer opgezwollen, maar het voelde zeker niet “te” afgekneld. Bij elke beweging was daar niets meer van te merken, want binnen no-time had ik dan weer een zeer harde erectie.

En het orgasme?

Na 30 minuten was het niet meer te houden en heb ik mezelf met een beetje glijmiddel heel langzaam afgetrokken. Dankzij de constante stimulatie vooraf duurde het niet lang voor ik klaargekomen was. Een zeer heftig orgasme met ontzettend veel sperma was het resultaat. Ik voelde elke stoot sperma extra goed door de afknellende penisring en ik weet zeker dat die milde prostaatstimulatie van de buttplug bijdraagt aan het aanmaken van die extra grote lading sperma.
Bootie Ring Fun Factory review Bootie Ring Fun Factory review Bootie Ring Fun Factory review
Mezelf ontdoen van de Bootie Ring was easy. De ring is stretchy en de plug heeft geen vervelende dikke bult waar je overheen moet. Schoonmaken was ook makkelijk. Ik gebruik altijd heet water, milde zeep en daarna een toycleaner. Soms laat ik toys eerst even weken in heet water met zeep om nare geurtjes tegen te gaan.

Plus- & minpunten van de Bootie Ring

Pluspunten
+ Zacht materiaal (echt heel fijn!)
+ Penisring geschikt voor iedereen
+ Buttplug geschikt voor iedereen
+ Formaat buttplug groot genoeg om prostaat te raken
+ Valt comfortabel tussen de billen
+ Bij elke beweging of stap voel je stimulatie
+ Zorgt voor heftigere orgasmes
+ Makkelijk schoon te maken
+ Gemaakt van 100% siliconen
Minpunten
– Totale lengte is wat kort, daardoor lag het bultje niet gelijk op mijn perineum. Na wat terugduwen wel. (mijn lichaam is ook groot)
– Ik had het persoonlijk nóg fijner gevonden als de plug een stuk groter zou zijn
– Hoewel hij niet in je huid snijdt, mocht de ring wel ietsje dikker zijn. Dat vind ik net wat comfortabeler.

Conclusie – Bootie Ring

In tegenstelling tot veel mannentoys is dit een stijlvol uitziende toy en verpakking. Het materiaal is fijn en de beloofde effecten zijn er allemaal: anale-/prostaatstimulatie, druk op het perineum en een fijne penisring zorgen voor enorme, harde erecties en heftige orgasmes. Het leuke is dat je bij elke beweging/stap het effect goed voelt. Ik kan dan ook niet wachten om deze tijdens de seks te proberen.
Ik weet nu al zeker dat ik weer een nieuwe favoriete toy bij heb! En met dit formaat is hij voor iedereen geschikt. Dus voor ervaren gebruikers als ik, maar ook zeker als je nog nooit een penisring en/of buttplug hebt geprobeerd is dit een ware topper om mee te beginnen. En voor een kleine prijs! Al met al geef ik de Bootie Ring een 8.5/10
De Bootie Ring koop je hier ->

Heb je geen ervaring met anale seks en wil je er mee van weten?
Lees dan  Anaal: Is anale seks vies en pijnlijk? Waarom zou je het doen?