Wij hebben een hele verzameling prostaatstimulators in het assortiment. En je hebt vast wel eens gehoord dat een prostaatorgasme een hele aparte ervaring is. Nu kun je je afvragen hoe je een prostaatvibrator gebruikt en welke je dan het beste kan gebruiken. Ik ga het je vertellen.

VoorbereidingBasic rode anaaldouche

Voordat je met een prostaatvibrator aan de gang gaat, moet je je afvragen hoeveel hygiëne je op prijs stelt. Als je niet vies bent van een beetje drek hoef je minder voorbereidingen te treffen dan wanneer je alles brand schoon wilt hebben. Vind je ontlasting vies, maar wil je wel een prostaatvibrator gebruiken dan kun je een anaaldouche overwegen. Daarmee kun je de anus eerst schoonspoelen. Maak in ieder geval je anaalspeeltje voor en na gebruik goed schoon en ontsmet hem met toycleaner.

Welke prostaatvibrator?

Welke kun je het beste gebruiken? Als je wat meer ervaren bent weet je zelf wel welke het beste bij je past. Als dit de eerste keer is dat je er eentje wil gebruiken is het handig om je af te vragen hoe groot de vibrator moet zijn. Als je ervaring hebt met anale seks zul je waarschijnlijk voor een wat groter model gaan dan wanneer het je eerste keer is.

Rebel heeft een enkele hele betaalbare prostaatvibrators. Deze zijn niet te groot en hebben 1 vibratie snelheid. Dus het is aan of uit. Dit is handig omdat er geen afstandsbediening zit bij de goedkopere stimulators. Als je hem eenmaal hebt ingebracht kun je wat moeilijker bij het knopje dus wil je niet met snelheden hoeven rommelen. Tenzij je hem samen met een partner gebruikt. Dan kan die de knoppen bedienen.

Wil je liever een wat luxer model dan is de Vector van We-Vibe heel geschikt. Deze is niet te groot, heeft een afstandsbediening en kan op de app worden aangesloten wat je een heel scala aan mogelijkheden geeft.

InbrengenWe-Vibe Vector DE prostaatvibrator

Het is belangrijk dat je goed ontspannen bent voordat je de prostaatvibrator in brengt. Gebruik voldoende glijmiddel. Er zijn speciale anale glijmiddelen op waterbasis zoals Analyse me van Pjur. Deze zijn wat dikker en blijven daardoor beter op de plek waar je ze wilt hebben. Doe flink wat glijmiddel op het speeltje en op je anus. Kies een houding waarin je goed kunt ontspannen. Als iemand anders de stimulator bij je inbrengt, kun je uit verschillende houdingen kiezen. Als je hem zelf inbrengt, is het handig om een houding te kiezen waarbij je makkelijk bij je anus kunt.

Doe voldoende glijmiddel op je speeltje en smeer wat glijmiddel op je anus. Haal diep adem en adem uit door je mond als je het speeltje zachtjes naar binnen duwt. Het kan een wat ongemakkelijk gevoel geven, maar het is niet de bedoeling dat het zeer doet. Doe het rustig en niet te snel, je anus heeft even tijd nodig om op te rekken. Dus stop even als het zeer gaat doen en adem opnieuw diep in en rustig uit om weer te ontspannen.

Het prostaat stimuleren

Als je speeltje op zijn plek zit dan komt de onderkant tegen het plekje tussen je balzak en je anus aan. Dit is het perineum, hier stimuleer je het prostaat aan de buitenkant. Aan de binnenkant drukt het bovenste gedeelte inwendig tegen je prostaat. Nu kun je er eerst eens wat mee heen en weer bewegen om te kijken hoe dat voelt. Als dat goed voelt, wordt het tijd om hem aan te zetten. Dit kan heftig aan voelen. Zeker als het de eerste keer is. Als het voelt alsof je moet plassen zit je op de juiste plek. Het kan zijn dat je er gelijk heel geil van wordt, maar het kan ook gebeuren dat je lichaam anders reageert en je een beetje rillerig of zweterig wordt. Zet hem gewoon uit als te heftig is en ontspan weer even voor je verder gaat.

Verwacht niet gelijk vuurwerk want om een prostaatorgasme te krijgen is tijd en oefening nodig. Je prostaat is het nog niet gewend om gestimuleerd te worden en moet daar eerst aan wennen. Dus neem de tijd en gebruik het ook eens als toevoeging bij seks met een partner of bij het masturberen.

Dus hoe gebruik je een prostaatvibrator?Rebel Vibrating Prostate Stimulator

  • Zorg dat je prostaatvibrator goed schoon is
  • Gebruik een waterbasis glijmiddel wat geschikt is voor anaal
  • Gebruik meer dan genoeg glijmiddel
  • Goed ontspannen en het speeltje voorzichtig inbrengen
  • Stop als het zeer doet en probeer weer te ontspannen
  • Zet het speeltje aan en start met genieten

 

Bekijk hier al onze prostaatvibrators =>