Als je de vorige blogs hebt gelezen over seks in het openbaar dan weet je al heel wat over ‘buiten batsen’. Ook de post daarna leert je van alles over buiten seksen en hoe je dat veilig kan doen. Over één onderwerp hebben we het nog niet gehad, namelijk de leukste plekken om seks te hebben! Er is namelijk van alles mogelijk, van de klassieke vrijpartij in het bos naar lid worden van de ‘Mile High Club’. In deze blogpost doe je inspiratie op voor jullie komende avontuur.

Buiten seks in het bos

Dit is natuurlijk een inkoppertje. Of je het nou doet in het bos tijdens een lange wandeling of stiekem in je tentje tijdens het kamperen, er gaat niets boven die spanning van seks hebben in de natuur. Stiekem achter een dikke boom of op een rustige open plek. Misschien lopen er mensen langs die jullie of je tent verdacht op en neer zien gaan? Spannend!

Genieten in de duinen

Heb je de blogpost van vorige week gelezen? Misschien moet je het zand wel even van je afvegen en een lekker kleedje neerleggen, maar dan kan je heerlijk genieten in de duinen. Zoek een rustige zomerse avond uit en duik samen de duinen in! In de blogpost over Buiten Batsen Tips lees je alles wat je moet weten over beestjes en veiligheid tijdens het buiten batsen.

Seks op gekke plekken: in het water

Of het nou in het zwembad is of in een meertje op hete zomerse dag, dat koele water op je huid is heerlijk! Alle aanrakingen lijken nog intenser en met de zomer in je bol is een vrijpartij een goed idee. Dat lijkt ons toch een heerlijke plek om seks te hebben. Maar niets is minder waar, niet alle plekken in dit lijstje blijken normaal gesproken rozengeur en maneschijn. Als je opgewonden bent maakt je lichaam vocht aan, maar het water spoelt dit snel weer weg, waardoor het snel stroef en oncomfortabel gaat voelen. Geen zorgen, om uitdrogen te voorkomen kun je een glijmiddel op siliconenbasis gebruiken Dit lost niet op in water, zo blijft alles lekker glad en glibberig.

Mile High Club

Heb jij al eens gehoord van de Mile High Club? Je wordt ‘lid van de club’ door seks te hebben op minstens een mijl hoogte (1610 meter) in een vliegtuig. Ondanks dat een orgasme je misschien figuurlijk naar kilometers hoogte brengt, is dit letterlijk nog niet zo makkelijk. Maar als we straks weer mogen vliegen, kun je het erop wagen onderweg naar je vakantiebestemming. Zit je samen met je partner in het vliegtuig? Glip dan stiekem samen de toiletten in. Maak niet te veel herrie, voordat de stewardessen doorhebben dat jullie iets te veel plezier hebben in zo’n hokje. Dit is wel een locatie voor de echte waaghalzen, want voor seks vlak naast honderden medepassagiers heb je wel een beetje lef nodig. Maar uiteindelijk is de spanning het allemaal waard, er gaat niets boven op het randje balanceren van gezien of gehoord worden.

In je eigen tuin

Is seks in een vliegtuig iets te veel spanning voor je? Je hoeft het helemaal niet ver te zoeken voor seks op de volgende plek.. Waar heb je beter seks dan in je eigen achtertuin? Je geniet van de zonnestralen op je huid en kunt lekker op je eigen grasveldje genieten zonder dat je daarvoor een eind hoeft te rijden. Valt het weer tegen of heb je last van glurende buren? Dan sta je met een paar stappen weer binnen en vervolg je je avontuur op je eigen bank of bed.

Nog niet uitgelezen?

https://euphoria-erotiek.nl/blog/advies/buiten-batsen-tips/