De temperaturen maken je hitsig en de buitenlucht roept. Binnen seksen kan altijd, dus nu is het moment om de buitenlucht en je hitsigheid te combineren. Trek samen de natuur in om eens goed van bil te gaan. In Myneke haar Blog kun je alles lezen wat er in de Nederlandse wet staat omtrent het buiten batsen. Maar er zijn nog een aantal zaken waar je rekening mee moet houden tijdens een wild-bats avontuur. Hieronder lees je een aantal praktische, handige tips om het buiten batsen vlot en geil te laten verlopen.

Locatie

Wanneer je een vakantie boekt of je nieuwe woning zoekt, je bent opzoek naar een locatie waar jij je prettig voelt. Net zoals wanneer je buiten gaat seksen! In het bos, in de duinen of op de heide er zijn genoeg fijne plekjes te vinden. Blijf bij het zoeken naar een locatie wel goed op de omgeving letten. Kies voor een beschutte, privé plek met weinig toerisme en geen kinderen in de buurt. Zo verminder je het risico om betrapt te worden. Of om iemand anders te traumatiseren met jouw natuurlijke driften. Een afgelegen plek in het bos achter een grote boom is bijvoorbeeld ideaal. Maar ga niet seksen bovenop een hunebed, vlakbij een speeltuin of in de Keukenhof.

Zand, bloemen en beestjes

Fetish Pad

Tijdens het buiten ballen ontkom je er niet aan: de wonderen der natuur. Smeer je van te voren in met een anti-muggen stick om jeukbulten op vervelende plekken te voorkomen. Neem je hooikoorts medicijnen als je hier last van hebt. En kijk goed uit waar je jouw blote gat parkeert. Zand voelt in eerste instantie erg comfortabel. Tot je weer gaat lopen. Met het gevoel dat je een schuurmachine tussen je benen hebt. Met je edele delen in de brandnetels terecht komen is ook geen aanrader. Net zoals bovenop een mierenhoop gaan liggen. Om er zeker van te zijn dat dit jou niet gebeurt kun je altijd een handdoek of fetish-pad meenemen. Lekker zacht aan je kont, en jij blijft zand en mierenbeet vrij.

Say cheeeeeeeeese

Waar ik zelf altijd bang voor ben tijdens het buiten batsen is het betrapt worden door mensen met camera’s. En laat iedereen tegenwoordig nou een camera bij zich hebben. Persoonlijk heb ik er weinig behoefte aan om mezelf en mijn dierlijke lusten terug te zien op internet. Hou je oren gespitst en blijf om je heen kijken. Niet alleen op ooghoogte, maar ook in de lucht. Ze mogen niet overal vliegen maar toch gebeurt het: drones! Vanuit de lucht is jouw vrijpartij goed te zien, en daardoor goed te filmen.

Vroeger, voor de komst van telefoons camera’s, was de kans dat je gefilmd werd aanzienlijk kleiner. Maar ‘vroeger was alles beter’ gaat hier niet helemaal op. Ook bij het outdoor rollebollen kun je je voordeel doen met de moderne technologie. Open buienradar om in de gaten te houden of het droog blijft. Zoom in op Google-Maps om een geschikte locatie te vinden. Open euphoria-erotiek.nl om deze blog na te lezen als je de buiten batsen tips bent vergeten. Omhels de techniek, maar blijf waakzaak voor mensen met telefoons en vliegende drones!

Dress code

Gina Rood - Pikante V-stringDe zon op je naakte lichaam, de wind door je bilnaad. Ja, buiten zijn in je geboortepak is heerlijk! Je kunt er voor kiezen om tijdens je avontuur helemaal naakt te gaan. Maar met het oog op mogelijke passanten is het wellicht verstandig om toch een deel van je kleding aan te houden. Kies voor kledingstukken die makkelijk toegang geven tot jouw geslachtsdelen. Een broek of rok met daaronder een kruisloze slip is ideaal. In onze nieuwe Daring Intimates lijn vind je héél veel verschillende pikante slips met open kruisje. Makkelijk voor het buiten-batsen maar ook erg spannend voor het binnen-batsen. Je kunt er ook voor kiezen om je ondergoed helemaal uit te laten. Maar je 3-delige pak of gala jurk mag je voor deze gelegenheid sowieso in de kast laten hangen.

Ik ga buiten seksen en neem mee

Je gaat niet een middagje naar het strand met je vrienden. Een strandbal, koelbox of gesmeerde broodjes heb je niet nodig voor dit uitstapje. De grote fuck-machine of 10 inch dildo kun je beter ook thuis laten. Neem zo weinig mogelijk mee, van gezeul met zware tassen wordt niemand geil. Mocht je er toch graag een speeltje bij gebruiken denk dan aan iets kleins. De Moxie en de Pivot van We-Vibe zijn beide erg geschikt. De Pivot is een vibrerende cockring die jullie beide handsfree tril-plezier geeft. De Moxie draag je discreet onder je kleding, maar kan zeker ook als bullet vibrator gebruikt worden. Wat beide speeltjes misschien nog wel geschikter maakt is dat ze op afstand te bedienen zijn.  Op deze manier kunnen jullie elkaar al op geilen voor je de juiste locatie hebt bereikt.

moxie vibrator om mee te nemen bij buiten batsenpivot vibrerende cockring

Buiten batsen: De tip der tips

Of je nou voor het eerst buiten gaat seksen, of je bent een ervaren buiten-batser, de meest belangrijke tip voor buiten batsen heb ik nog niet gedeeld met jullie. Voor de meeste mensen een no-brainer, maar toch wil ik het benoemd hebben: heb respect voor de natuur! Gooi je gebruikte comdooms, tissues of fetish-pads weg in de daarvoor bestemde vuilnisbak. Laat ze niet in de natuur slingeren. Stamp geen bloemetjes plat en sloop geen nesten om zo een mooi plekje te creëren. Laat je mooie natuur-seks-locatie achter zoals je het aan trof. Niet alleen fijn voor de natuur, maar ook voor degene die na jou komt (pun intended).

Vind je het lastig om een geschikte locatie te vinden? Desirée deelt volgende week in haar blog de leukste, spannendste en de meest opwindende locaties met je!