¨Aan de postzegel likken, bever eten, aan de rosbief snuffelen, flaphappen, nasi eten, met je bek in het natte gras liggen of cunnilingus¨. Het zijn allemaal synoniemen voor beffen oftewel kutje likken. Wat mij betreft één van de lekkerste manieren om tot een hoogtepunt te komen. Mits je partner weet hoe hij/zij te werk moet gaan, want anders kan beffen ook helemaal niet prettig zijn. Ik heb weleens heren gehad die totaal niet wisten wat ze nou eigenlijk aan het doen waren daar beneden.

Communicatie is tijdens de seks heel belangrijk en daarom is er niks mis mee om je partner hints te geven hoe jij het zelf lekker vindt want ook dat verschilt per persoon. Er is ook niks mee om aan je partner te vragen hoe zij het liefst gebeft wordt. Er is niet een standaard manier om te beffen want wat voor de ene vrouw prettig aanvoelt, hoeft voor de andere vrouw niet prettig aan te voelen.

Opbouwen

Zorg ervoor dat zij gaat verlangen naar jouw warme, natte tong en bouw de spanning op. De meeste vrouwen vinden het prettig om eerst een ¨aanloopje¨ te hebben voordat iemand zich meteen volledig op haar Punani stort. Met een aanloopje bedoel ik dat je ervoor zorgt dat de vrouw zichzelf op haar gemak voelt. Kus en knuffel haar en vertel bijvoorbeeld hoe mooi zij is. Streel en kus haar langs haar hals, borsten, buik en dijbenen. Je zult merken dat de vrouw steeds meer opgewonden raakt. Ze gaat steeds meer verlangen naar een befbeurt maar bouw die spanning nog maar even verder op! Als haar lichaam begint te kronkelen van verlangen kun je ervoor kiezen om haar een beetje te plagen. Kus en lik haar dijbenen en het gebied rondom de vulva.

Het echte werk

Inmiddels knalt zij bijna uit elkaar van verlangen en is de clitoris opgezwollen van geilheid. Tijd om de vulva te verkennen met je tong. Lik de buitenste en binnenste schaamlippen en verander hierin van snelheid. Zet je tong op haar clitoris en lik voorzichtig op en neer, heen en weer en wissel dit met elkaar af. Een clitoris is erg gevoelig dus begin er niet te snel en te hard mee. Per vrouw is het verschillend wat als prettig ervaren wordt. Let hier dus ook vooral op lichaamstaal en luister naar haar ademhaling.

Merk je dat haar lichaam mee beweegt of zachtjes begint te schokken dan weet je dat je goed bezig bent. Versnelt haar ademhaling dan kun je ervoor kiezen om het tempo van het beffen iets te versnellen. Lik met lange halen, korte halen en wissel af. Sabbel en zuig aan de clit. Het klinkt misschien raar, maar tongzoen met haar vulva. Vraag hoe zij het liefst gebeft wordt, maar vraag niet om de minuut of het lekker is want dat leidt af. Sommige vrouwen vinden het ook heerlijk als je haar met je tong penetreert. Persoonlijk niet mijn ding maar je kunt er ook voor kiezen om de vrouw te rimmen met andere woorden de anus te likken. Vraag van tevoren wel even of zij dit wil. Ben je een zoetekauw? Dan zou een glijmiddel met smaakje misschien fijn voor jou zijn om te gebruiken tijdens het beffen zodat de vrouw extra zoet smaakt.

S8 Glijmiddel met Blackcurrant-smaak

Handjes uit de mouwen steken

Kies er tijdens het beffen eens voor om tegelijkertijd haar lichaam te strelen. Speel met haar tepels, streel haar benen of streel de ingang van de vagina. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens het likken 1 of 2 vingers in haar vagina te steken. Op deze manier kan je de g-spot ook stimuleren.

Tot een hoogtepunt beffen

Merk je eenmaal een zeer versnelde ademhaling op, begint zij harder of meer te kreunen en worden haar bewegingen steeds ruiger of onrustiger? Dan weet je dat het hoogtepunt nadert. Focus je op dat moment door nog iets sneller te bewegen, maar ga niet ineens iets heel anders met je tong of lippen doen. Tijdens het klaarkomen is de clitoris heel erg gevoelig en het is dan niet altijd wenselijk om op dezelfde manier door te gaan. Sommige vrouwen willen dat je meteen stopt met stimuleren als zij klaarkomt, terwijl andere vrouwen juist wel willen dat je doorgaat of juist veel zachter.

Nadat zij klaargekomen is wil ze in de meeste gevallen wel even bijkomen voordat jullie verder gaan. Geef haar de ruimte om bij te komen, knuffel haar en blijf samen nog even liggen om na te genieten voordat jullie verder gaan met jullie geile sekspartij.

Misschien is de titel van deze blog misleidend. Dacht je een soort handleiding voorgeschoteld te krijgen met de beste manier om te beffen. Zoals jullie konden lezen verschilt het per vrouw in wat zij prettig vindt. De belangrijkste dingen om een vrouw oraal te bevredigen zijn toch wel opbouwen, zorgvuldigheid en communicatie. Onthoudt dit en dan volgt die fantastische befbeurt vanzelf!