Soms heb je gewoon de behoefte om lekker diep gepenetreerd te worden. Het ene standje werkt hier beter voor dan het andere standje. Wat de beste standjes zijn voor diepe penetratie lees je in dit blog. Wat een feit is dat je door middel van diepe penetratie de kans op een vaginaal orgasme vergroot. Dit komt doordat de penis de G- en de A-spot makkelijker raakt. Ook geeft het een intiem gevoel doordat jullie lichamen nog veel dichterbij elkaar zijn.

Dus, wil jij nu ook graag een piemel (of dildo) diep in je voelen? Lees dan snel verder voor de 5 beste standjes om diep gepenetreerd te worden.

1. Op z’n hondjes

Dit standje kent vast iedereen wel. Degene die gepenetreerd wordt zit op handen en knieën, met de partner op de knieën erachter. Probeer als ontvanger eens het een en ander uit qua houding. Houd je rug bijvoorbeeld bol of juist heel hol, leun op je handen, ellebogen of juist op je schouders. Elke variant op dit standje geeft weer een ander gevoel.

Doggy

2. De lenige missionaris

Dit is een variatie op het meest bekende standje. De ontvanger ligt lekker op de rug te zeesterren, maar dan met de benen in de nek van de gever. Nog niet diep genoeg? Dan kan de ontvanger de voeten op de schouders van de gever leggen.

3. Hurkende cowgirl (of cowboy of cowhen)

Wie de piemel (of strap-on) ontvangt zit bovenop. Nou ja zitten, hurken. Hierdoor geef jij als ontvanger het tempo aan, en heb je de controle over hoe diep je gepenetreerd wordt.

4. De kruiwagen

Bij dit standje hebben jullie beide sterke armen nodig en dus niet geschikt voor de spierloze (zoals ik) mensen onder ons. De gever staat rechtop en houdt de ontvanger beet bij de heupen. De ontvanger leunt op de handen en houdt de benen in de lucht.

5. De bruggenwipper

Hierbij ligt degene met de piemel (of strap-on) lekker op z’n zij. De ontvanger ligt op de rug met één been in een boog over de piemelbeheerder heen. Het andere been doe je onder het hoofd van de gever. Lekker chill standje waarbij er ook nog de ruimte is om de clitoris te stimuleren!

sex standje de brug

Nog meer tips voor diepe penetratie!

Om erachter te komen wat voor jullie het beste standjes zijn voor diepe penetratie is een kwestie van proberen. Het ene standje zul je fijn vinden, het andere absoluut niet. Begin in elk geval mooi rustig. Slow-fucking kan bij diepe penetratie al heftig genoeg zijn!

Om alle standjes toch soepeler te laten verlopen is het sowieso een aanrader om een flinke dot glijmiddel te gebruiken. Hierdoor glijdt alles makkelijker en kan het een hoop pijn en ellende besparen. Ook kan het helpen om een positie kussen te gebruiken zoals de liberator Jaz. Door zo’n kussen onder je billen je billen te schuiven komen je heupen omhoog waardoor je partner een heel stuk dieper kan penetreren.

Liberator Jaz Kussen

Zit jij helemaal niet te wachten op diepe penetratie, maar ben je wel op zoek naar inspiratie? Gelukkig hebben we daar ook verschillende blogs over geschreven. In dit blog lees je bijvoorbeeld fijne standjes voor wanneer je een buttplug draagt. Hier lees je verschillende standjes voor orale seks.