Dirty talk, letterlijk vertaald: vieze praat/ taal. Maar dat wordt hier niet mee bedoeld. Heel opwindend is het niet om tijdens een vrijpartij in je geliefde zijn/haar oor te fluisteren: „Mmmm, ik heb toch zo’n lekkere dikke puist uitgeknepen”. Daar krijgt niemand het warm van. Dirty talk word op Wikipedia omschreven als ’Een Engelse uitdrukking voor het spreken of schrijven van seksueel getinte taal’. Met andere woorden: lekkere geile praatjes!

Dirty talk: Why!?

Communicatie is de basis voor een goede relatie maar ook voor een goed seksleven. Door aan te geven wat je mooi vindt aan de ander, waar je opgewonden van raakt, wat je lekker vindt, wordt jullie seksleven beter. Een compliment krijgen, doet wonderen voor je zelfvertrouwen, waardoor je je vrijer zult voelen in de slaapkamer. Ook kan je sekspartner niet raden wat jij fijn vindt, dan is het wel zo prettig om dat mee te delen. Door middel van dirty talk via de telefoon kunnen jullie elkaar vast lekker in de stemming brengen.

Hoe te beginnen?

Ik kan me goed voorstellen dat je het spannend vindt en dat het ongemakkelijk aanvoelt. Want hoe gaat de ander hierop reageren? En wat moet je nou eigenlijk zeggen? Hier zijn bij dirty talk geen vaste regels voor. Wel kan ik je wel tips geven hoe je ermee kunt beginnen. Mocht je op het moment weinig tot geen geluid maken in bed, probeer dat dan eens. Laat merken dat je het fijn vindt wat hij/zij bij jou doet door net iets harder te kreunen of  „OOHH, JAAA” te roepen. Nu is het echt niet nodig om de hele buurt bij elkaar te kreunen. Mocht je dit wel fijn vinden, dan is daar natuurlijk niks mis mee (sorry buurvrouw!). Laat je partner merken dat je geniet door middel van geluid. Wees ook bewust van de geluiden die hij/zij maakt. Komt er meer geluid uit, dan ben je goed bezig!

Nu met woorden!

Ben je inmiddels een ware kreunkoning(in) dan is het tijd voor de volgende stap. Benoem wat je ziet of voelt. Heeft je lover een mooie piemel, of is ze enorm nat, spreek dit dan uit. Denk hierbij wel aan je intonatie en de gekozen woorden. „Poehee, wat heb jij veel vocht uit je schede lopen” uitspreken in een rare stem is bevorderlijk voor een lachbui maar niet voor de geiligheid. Probeer iets langzamer en lager te praten dan je dagelijkse stem of fluister het in elkaars oor. Noem de beestjes bij hun naam. Niet een slurf maar gewoon pik, penis, piemel of lul. Die zo lekker hard en groot is. Niet voorbips maar gewoon kut of kutje. Die zo lekker nat en strak is.

Digitale Dirty Talk

Vind je het toch nog heel spannend om het echt uit te spreken? Het kan ook met berichtjes. Zorg hier wel voor dat je degene waarmee je spannende berichten uitwisselt volledig vertrouwd en dat je het naar de JUISTE persoon stuurt. Je wilt niet dat jouw geile woorden op straat komen te liggen of bij je schoonouders op het scherm belanden. Maak het spannend door elkaar op te winden als je niet bij elkaar bent. Geef aan waar je zin in hebt. Wil je hard op het aanrecht genomen worden? Denk je aan de ander zijn heerlijke lichaam? Heb je zin om elkaar de kleren van het lijf te scheuren? Ik weet zeker dat je partner het ontzettend geil vindt om zo’n berichtje midden op de dag van jou te krijgen. En niet kan wachten om je weer te zien om daadwerkelijk de kleren van jouw lijf te scheuren.

Dirty talk: ongepast?

Wanneer je bedpartner het fijn vind om vernederd te worden is „Pijp me, vuile slet” prima. Houdt hij of zij hier niet van dan kan het toch best ongepast zijn. Dirty talk hoeft zich ook niet te beperken tot in de slaapkamer. Overdag berichten naar elkaar sturen is al erg opwindend. Maar tijdens een feestje of diner kan het ook heel spannend zijn. Stel je voor dat je partner tijdens het fonduen in je oor fluistert „Als we thuis zijn neem ik je hard op de tafel”. Ik zou niet weten hoe snel ik het eten naar binnen moet werken en naar huis moet gaan….

Wat en waar dirty talk gepast en ongepast is dus geheel aan jullie zelf. Maar ook hier is communicatie weer erg belangrijk! Blijven jullie het lastig vinden om over jullie seksleven te praten, misschien word het door middel van een spel wel de drempel lager. Neem bijvoorbeeld het spel Ultiem Verlangen. en de uitbreidingssets. Dit spel bevat verschillende opdrachten en vraagkaarten waardoor jullie er wel over moeten praten. Bij Euphoria hebben we natuurlijk nog meer erotische spellen! Wil je weten welke, check dan even de webshop of klik HIER. Dus, wil je een beter seksleven? Hijg, kreun, stuur berichten, praat!