Je kunt de penis op allerlei manieren stimuleren. Alleen wat op-en-neer bewegen met je hand is leuk, maar er is gewoon nog veel meer mogelijk. Wij geven zeven manieren hoe je kunt aftrekken. Dit kun je zowel bij jezelf als bij je partner uitproberen.

Begin met glijmiddel

Als je wilt variëren in manieren om af te trekken, is tip 1: Gebruik glijmiddel. Hiermee maak je je hand(en) en de penis lekker glad en zacht. Dat geeft gelijk een extra fijn gevoel. En daarnaast opent het deuren naar vele verschillende manieren van aftrekken. Je hoeft namelijk niet bang te zijn dat het schuurt of stroef gaat. Voor de technieken hieronder raden we dus zeker aan om er een dot glijmiddel bij te doen!

Zeven manieren hoe je kunt aftrekken

Time for the good part. Bezorg jezelf of je partner een heerlijk orgasme en ga lekker aftrekken met één, of meer :),  van deze technieken. 

Aftrekken - handtechnieken - Hoe moet je aftrekken

Stevige basis: Pak de schacht aan de onderkant vast en gebruik de andere hand om op en neer te bewegen over de eikel. Ondertussen kun je aan zijn ballen likken.

De vreemdeling: Gebruik eens niet je go-to hand maar kies eens voor je andere hand. Dit geeft een andere sensatie voor mannen alleen, maar ook als iemand anders het doet. En je hebt je rechterhand vrij voor iets anders (ballen, anus, …)

Namaste: Leg je handen plat tegen elkaar en laat zijn penis ertussen glijden van je polsen naar je vingertoppen. Speel met de druk tussen je handen en draai af en toe een beetje rondom zijn schacht.

Roteren: Leg één of twee handen volledig om de schacht van de penis. Ga op en neer, maar draai ook rond met je handen. Wissel de richting met twee handen af. Je kunt misschien zelfs de eikel nog oraal bevredigen.

Vuurtje maken: Je kunt ook je handen vlak tegen elkaar leggen en doen alsof je een vuurtje maakt met een houten stok. Dit kun je zachtjes doen, maar je kunt ook wat meer druk geven. Beweeg onder het draaien op en neer over de schacht en eikel.

De joystick: Pak die schacht stevig vast en leg je duim op zijn toompje. Met je duim kun je nu rondjes draaien om hem te stimuleren. Gebruik je andere hand en/of je mond voor zijn ballen of …?

Polijsten: Gebruik je hele hand om de eikel eens even goed op te poetsen tot hij mooi glanst. Je houdt de schacht vast met de ene hand en legt je handpalm volledig over de eikel (van bovenaf) en begin te poetsen :)

Kun jij nog veel betere dingen bedenken? Plaats in de reacties jouw tips! Wat ook kan helpen is om samen te masturberen. Bekijk hoe hij zichzelf het liefst aftrekt en onthoudt dat voor een volgende keer. Nogmaals, laat hem wel glijmiddel gebruiken – want dat opent veel deuren!

Meer tips?

Behalve verschillende aftrektechnieken hebben we meer tips hoe je aftrekken fijner kunt maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van speeltjes of door edgen. Veel plezier!