De lente is weer begonnen! De wereld ontwaakt weer na een lange winterslaap. Lammetjes worden geboren, de bloemen beginnen te bloeien en er komt weer blad aan de boom. Ook bij jezelf kan de lentezon veel teweeg brengen. Kriebels in je buik, meer energie, romantische gevoelens en een hoger libido! Door de zon maak je meer gelukshormonen aan, helemaal niet zo gek dus.

Maarrr, het is kutweer…

Allemaal leuk en aardig met die lentezon en lentekriebels, in ons kikkerlandje is het niet heel vaak mooi weer. We kennen allemaal de typische Nederlandse lentes, druilerig, grijs en nat. Maar hoe zorg je er voor dat het juist op deze dagen niet alleen nat is buiten, maar ook binnen. Het begint bij goed voor jezelf zorgen. Genoeg slaap, genoeg beweging, gezonde voeding en genoeg vitamines. Mocht je hier totaal geen zin in hebben, maar wil je toch geile dagen beleven? Ook dan kun je bij Euphoria terecht. In ons assortiment hebben we meerdere middelen om je libido een boost te geven.

Vloeibare lentezon

Het door ons meest verkochte middel is Libido Liquid. Dit drankje is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. De smaak is erg zoet, persoonlijk vind ik dit wel lekker. Mocht je er minder gek op zijn dan is het ook te mixen door je drankje. Een half flesje per keer volstaat. Samen kun je dus een flesje delen, of je hebt voor 2 keer genoeg. Libido Liquid geeft je een euforisch, energiek en geil gevoel. Een beetje hetzelfde als op een zwoele lentedag dus! Zelf word ik helemaal warm van binnen. Mijn remmingen zijn minder aanwezig en mijn orgasmes zijn een stuk heftiger. Als ik zin heb in crazy monkey sex dan pak ik het flesje vloeibare lentezon er graag bij :)

Vorst

Nee, ik ga het nu NIET over de winter hebben. Alsjeblieft zeg, ik ben blij dat we die voorlopig achter ons kunnen laten. We gaan het hebben over de vorsten onder de natuurlijke libido middelen: King & Queen Active.

Queen Active zijn natuurlijke libidopillen speciaal voor vrouwen. De pillen ondersteunen je seksdrive en stimuleren de doorbloeding van je clitoris en schaamlippen. Hierdoor wordt je vulva extra gevoelig en ervaar je orgasmes langer en intenser. Ook ondersteunt het je hormoonhuishouden, je vruchtbaarheid en het verbetert je stemming. Zelf merk ik vooral dat mijn vulva gevoeliger wordt. Libido Liquid ervaar ik zelf heftiger dan Queen Active. Het effect van Libido Liquid is er ineens en na een uur of 2 is het ineens weer weg. Bij Queen Active ervaar je niet zo’n ‘High’. Het effect bouwt zich geleidelijker op en blijft langer (72 uur) doorwerken. Persoonlijk vind ik dit erg aangenaam om te gebruiken in ‘frigide’ tijden.

Zoals de naam als suggereert is King Active een libido middel speciaal voor de man. Net zoals zijn koningin is het middel 100% natuurlijk. Het pilletje zorgt ervoor dat je sterkere lustgevoelens krijgt, en meer energie. Daarnaast krijg je gedurende 72 uur makkelijker een erectie. Door de betere doorbloeding naar je penis wordt je erectie harder en gevoeliger voor aanraking. Zelf heb ik dit middel niet gebruikt, omdat ik niet in het bezit ben van een penis. Hierdoor kan ik mijn persoonlijke bevindingen niet met jou delen. Het is dus geheel aan jezelf om te ondervinden wat het nou precies met je doet ;)

Trotseer de lentezon en kom langs!

Voor welk libido middel je ook kiest, de geilheid komt je niet aanwaaien, je zult zelf echt actie moeten ondernemen. Blijf je apathisch voor je uit staren op de bank dan zul je weinig effect merken. Wil je nog meer verschillende libido middelen bekijken? Trotseer het weer en kom langs in een van onze winkels. Blijf je liever binnen: klik dan even HIER! Voor advies en antwoorden op jouw vragen staan we voor je klaar, in de winkel maar ook telefonisch en via de mail.

Wil je je in de vruchtbare lentezon niet voorplanten? Lees dan de blog van Myneke over condooms.

Waarschuwing: Libido middelen niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of het geven van borstvoeding. Ook niet gebruiken bij: hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, aandoening aan de nieren en/of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat en/of gebruik van medicijnen en M.A.O.-remmers. Bij twijfel, raadpleeg je huisarts.