Fellatio, afzuigen, nilfisken, of stokslobberen hoe je het ook noemt pijpen is fijn. Een goede pijpbeurt geven kan voor beide partijen ontzettend geil zijn. Heb jij nog nooit iemand gepijpt (of is het gepepen?), wil je koning(in)pijper worden of ben je toe aan nieuwe inspiratie? Lees dan snel verder.

Waar?

Een goede blowjob is niet locatie-afhankelijk. Ik bedoel in bed kun je een goede pijpbeurt geven maar in het bosje of een verlaten steegje wil het net zo goed hoor! Datzelfde geldt voor de positie. Het is maar net wat je zelf geil en comfortabel vindt. Voor inspiratie lees je in Marijke haar blog 15 verschillende standjes voor orale seks. Zeker weten dat er voor jou iets tussen zit dat je aanspreekt.
Veel mannen vinden het supergeil als jij ze aankijkt tijdens het pijpen! Dit gaat het makkelijkst als hij zit op stoel, bank of bed terwijl jij voor hem knielt.

Opwarmertje

Inmiddels zijn jullie er helemaal klaar voor. Hoe begin je dan met het geven van een pijpbeurt? Je kunt recht op je doel afgaan maar het is een stuk geiler om hem eerst een beetje op te warmen. Streel zijn penis en ballen, of geef er eens een kusje op. Wissel dit af met zoenen en knuffelen. Hoe langer je hem plaagt hoe groter het verlangen naar

een blowjob wordt en hoe geiler hij de pijpbeurt gaat ervaren.

Zuigen en likken

Na het opwarmen zijn jullie beide wel klaar voor het echte werk. Een handleiding voor De Ultieme Pijpbeurt bestaat niet. Je kunt natuurlijk gewoon zijn piemel in je mond nemen en er aan gaan zuigen. Werkt ongetwijfeld, maar het kan veel geiler!

coronaenfrenulum

Je hoeft niet alleen te zuigen, likken kan ook heerlijk zijn. Een paar plekjes die de man doen kronkelen van genot zijn het frenulum en zijn corona. Het corona heeft niks te maken met het virus en is wel veilig om er met je gezicht boven te hangen ;). Een ander woord voor dit corona is de eikelrand. Het randje onder de eikel dus! Het frenulum (ook wel toompje) is het riempje tussen de eikel en de voorhuid. Beide stukjes man zijn erg gevoelig omdat hier heel veel zenuwuiteinden bij elkaar komen.

Handen en ballen

Iemand oraal bevredigen hoeft niet te betekenen dat je alleen je mond mag gebruiken. Terwijl jij zijn penis in je mond hebt, voelt het voor hem heerlijk als je zijn ballen zacht masseert. Of trek hem met één hand af, laat de andere over zijn ballen glijden terwijl jij zijn eikel met je mond afzuigt.
Wissel het pijpen ook eens af met aftrekken. Door af te wisselen houdt hij het langer vol en kun jij jouw kaak even rust geven.

Waar laat je het zaad?

Dit is iets waar je van te voren over na moet denken en het met je partner over kunt hebben. Sommige mannen vinden het uitermate opwindend om klaar te komen in jouw gezicht of mond. Voor de één geen probleem, voor de ander een verschrikking. Stem dit af met je partner. Vraag je partner om vlak voor zijn orgasme jou een seintje te geven. Op die manier kun jij je voorbereiden op een cum-shot en zijn penis in de richting te houden waar jij het zaad heen wilt hebben. Of dit nou op je gezicht, mond, kont, borst, buik, bed, handdoek, pan, vloer of where-ever is. Met een waarschuwing van te voren kom je niet voor onverwachte zaad-douche te staan.

Uiteraard kun je hem ook een goede pijpbeurt geven met een condoom! Wel zo veilig en je hoeft er niet over na te denken waar je het sperma laat. Omdat condooms niet zo heel lekker smaken kun je voor deze speciale gelegenheid kiezen voor condooms met smaakje. In een pakje EXS Mixed Flavoured condooms zitten vier smaakjes: cola, bubbelgum, aardbei en chocolade. Voor ieder wat wils dus!

Lekker kliederen!

Wat is er nou fijner dan lekker kliederen! Een goede pijpbeurt voelt veel lekkerder wanneer alles soepel gaat, en speeksel of glijmiddel helpt hier enorm bij. Kwijl dus alles lekker eronder of gebruik een S8 Glijmiddel met Vanille-smaakgoed glijmiddel.Oil of Love - Voorspel Een neutraal glijmiddel werkt hierbij prima, al is de smaak over het algemeen niet heel lekker. Niet vies, maar ook niet lekker.  Een glijmiddel met smaakje is daarom zeker een aanraden. Mijn persoonlijke favoriet is de vanille smaak van stimul8. Ik ben een enorme zoetekauw en dit smaakje is heerlijk zoet en ruikt ook nog enorm lekker.

Wil iets extra’s toevoegen dan is de Oil of Love zeker een aanrader. Dit is een olie die je kunt aanbrengen op zijn penis (uiteraard ook op andere lichaamsdelen). Als je de olie hebt aangebracht kun en je blaast erop dan warmt deze op. Een hele bijzondere sensatie dus! De olie is er in verschillende smaakjes.

Een beetje extra

Fun Factory Bootie S - buttplug ZwartZoals je in dit blog kunt lezen is een prostaatmassage niet alleen heel fijn maar ook nog eens super gezond. De prostaat is enorm gevoelig, door deze te stimuleren kan hij nóg intenser klaarkomen. Gebruik tijdens het pijpen je vinger of een buttplug. De FunFactory Bootie is hier goed geschikt voor. Door het ‘bochtje’ komt deze goed tegen zijn prostaat aan. Door het smalle voetje blijft de plug goed tussen de billen van je partner liggen en heb jij alle ruimte om hem extra te verwennen met je mond en handen.

Is jouw partner niet zo van anale penetratie? De prostaat stimuleren kan ook uitwendig. Dit doe je door druk uit te voeren op zijn perineum. Het perineum is het stukje huid tussen de ballen en anus. Hier komen enorm veel zenuwuiteindes bij elkaar, en het prostaat zit hier maar een paar centimeter boven! Wanneer je het perineum stevig masseert dringt dit door tot in het prostaat.

Minder geil

Dat waren dus al een hele boel tips voor een geile pijpbeurt. Hieronder nog een aantal zaken die je niet wilt:

  • Tanden
    Probeer hem niet te bijten of er met je gebit overheen te schrapen, dat doet zeer. Zacht knagen mag wel ;).
  • Kokhalzen
    Niet heel charmant, zeker niet als je diner mee naar boven komt. Wordt jouw kokhals reflex snel getriggerd? Ga dan niet te diep met die piemel in je keel.
  • Kopkaas
    Voor de ontvanger: brie, jong belegen of een stuk geitenkaas gaat er wel in, maar van kopkaas wordt niemand blij. Was je piemel dus extra goed van te voren.
  • Flossen
    Niks mis met een mooie bos schaamhaar, maar te lang haar kan tijden het pijpen aanvoelen alsof je je tanden flost. Hou je pruikje dus een beetje in model!

Dit zijn natuurlijk maar tips. Wil jij je (bed)partner een onvergetelijke pijpbeurt geven? Vraag dan wat hij lekker vindt. Misschien vindt hij kokhalzen wel heel opwindend en houdt hij helemaal niet van glijmiddel of speeksel op zijn penis.. Je weet het niet tenzij je vraagt! Communicatie is the key mensen ;)