Bij orale seks is rimmen meestal niet het eerste waar je aan denkt. Toch hoort het wel degelijk thuis in het rijtje lekkerste orale seks.
Rimmen, baffen, anilingus, kontje likken, hoewel er wel kleine verschillen zijn gaat het hier om allemaal benamingen voor het beroeren van de anus met lippen en of tong. Sommigen vinden het hemels en anderen vinden het helemaal niks. Lijkt het jou wel wat maar weet je niet hoe je het aan moet pakken. Zo krijg je rimmen onder de knie.

Voorbereiding

Roze anaal douche

Omdat het bij rimmen om anaal contact gaat is een goede voorbereiding belangrijk. Het is handig om een partner te hebben die er ook voor open staat. Bespreek dan eerst samen de rolverdeling. Ik ben bijvoorbeeld meer van het ontvangen terwijl mijn partner liever geeft. Een prima rolverdeling maar dat moet je wel van elkaar weten voor je begint. 

Het is ook handig om te weten welke mate van hygiene gewenst is. De ene wil namelijk dat alles van binnen en van buiten goed gespoeld is terwijl een ander even poetsen met een natte lap wel prima vind. Je kunt er ook nog voor kiezen om gebruik te maken van een opengeknipt condoom of een bedlapje. Rimmen onder de douche of in bad is natuurlijk ook een optie.

Risico’s

Hoewel het risico op een geslachtsziekte bij rimmen lager is dan bij anale seks blijft het natuurlijk verstandig om geen risico’s te nemen. Zorg dat je weet hoe dit zit bij je partner en gebruik anders een beflapje of een opengeknipt condoom.

Verder is het als je een vagina hebt verstandig om niet te double dippen. Laat niets dat in de buurt van de anus is geweest in je vagina binnen zonder het eerst goed schoon te maken.

Voorspel

Je kunt het rimmen in het voorspel verwerken. Het is allen wel handig om een makkelijke positie aan te nemen. Op zijn hondjes bijvoorbeeld. Je kunt overal goed bij en je hebt je handen vrij om andere plekken aan te raken. Je kunt er een bank of bed bij gebruiken om het prettig te houden. De een kan op zijn hondjes op het bed plaatsnemen terwijl de ander er op de knieën voor zit. Zo kun je het allebei even volhouden. Dit is belangrijk want je wil echt geen kramp krijgen als je de geneugten van het rimmen aan het ontdekken bent.

Onder de knie

Je weet nu hoe je het aan moet pakken. Maar wil je het rimmen echt goed onder de knie krijgen, dan zul je moeten oefenen. Want hoe vaker je het doet hoe beter je het kan en hoe lekkerder het wordt.

Wil verder gaan dan rimmen lees dan: Is anale seks vies en pijnlijk? Waarom zou je het doen?