Met “Het favoriete glijmiddel van…..” helpen we je te kiezen. We beginnen met het favoriete glijmiddel van Akkie.

Pjur Original

Pjur Original is mijn favoriete glijmiddel. Ik zal jullie vertellen waarom. Ik gebruik het zelf voor veel dingen. Zoals om piepende deuren te smeren. Je denkt nu vast “huh”? Maar het werkt echt!

Lekker glad

Ik gebruik het zomers tussen mijn benen als ik een rokje draag. Want dan schuren mijn benen niet bij elkaar langs. Ze worden daardoor niet schraal of geïrriteerd.

Met Pjur hoef ik (dus/daarom) onder een rokje geen fietsbroekje meer aan, maar kan ik gewoon met blote benen. Zelfs al zou ik op een terras gaan zitten en een halfuur weer gaan lopen. Het blijft gewoon glijden. 

Massage


Gebruik het voor massage. Als je dan eventueel opgewonden raakt kun je gewoon door. Je hoeft niet bang te zijn dat het in de vagina of anus komt. Bij massageolie of een massagekaars kan dat bijvoorbeeld niet. Voor anale seks is Pjur Original ook prima.

Pjur Aqua glijmiddel

Speeltjes

Voor speeltjes gebruik je uiteraard de Pjur Aqua. Dat is beter voor je speeltjes, want dat tast je speeltjes niet aan. Pjur Original is op siliconenbasis en dat kun je niet gebruiken op silicone speeltjes. Het tast je speeltje aan en dat wil je natuurlijk niet. Je wil je speeltjes natuurlijk nog heel lang gebruiken.
De Pjur Original is het helemaal voor mij!!

 

Lees waar je glijmiddel nog meer voor kan gebruiken in de blog:
Waarom zou je glijmiddel gebruiken? 7 Gouden Tips!