Waarom zou je glijmiddel gebruiken? Wij weten het wel.  En hoe vind je dan het glijmiddel wat het beste bij je past? Met “Het favoriete glijmiddel van…..” helpen we je te kiezen. We zijn begonnen met die van Akkie. Nu het favoriete glijmiddel van Myneke.

Zeikerd

Ik ben een zeikerd als het om glijmiddel gaat. Er zijn mensen die het geen fluit uitmaakt wat het is, als het maar glijdt. Zo werkt het bij mij niet. Het moet precies de goede consistentie zijn, mag niet plakken en ik wil geen siliconen glijmiddel. Dat vind ik moeilijker schoon te krijgen en kan niet samen met de speeltjes die ik gebruik.

Pjur med Repair Glide - 100 ml

Fissuren

Ik heb een aantal waterbasis glijmiddelen geprobeerd. Waaronder Pjur Med repair glide. Deze vind ik erg fijn want ik heb wel eens last van fissuren. Kleine wondjes die ik rond mijn anus of vagina krijg van wat ruwere seks. Ik gebruik de repair glide niet alleen tijdens de seks, maar smeer het daarna ook op de zere plekken. Daardoor genezen de wondjes sneller en heb ik minder last. 

Littekens

Tijdens mijn bevallingen ben ik beide keren ingeknipt. Daardoor heb ik littekens rond mijn vagina. Deze voelen soms stug en pijnlijk aan en dat is niet fijn tijdens de seks. Door ze te masseren met Pjur Med repair glide voelen ze een stuk soepeler aan. Dit komt, denk ik, door de hyaluron die er in zit. Dat zorgt ervoor dat dat er meer water vastgehouden wordt en mijn huid soepeler wordt.

Mijn favoriet

Pjur Med repair glide is een hele tijd mijn favoriete glijmiddel geweest tot ik een proefflesje Pjur Nude kreeg. Ik was meteen verkocht. Dit is voor mij het fijnste glijmiddel ooit. Het voelt zacht en glad aan. Het plakt niet en blijft heel lang glijden. Ik hoef tussendoor geen glijmiddel meer toe te voegen. Zowel bij het masturberen als bij de seks met mijn vriend voegt het echt iets toe. Het zorgt voor meer gevoeligheid waardoor de seks nog lekkerder is.

Conclusie

Pjur Nude is het helemaal voor mij. Het heet Nude want er zitten geen conserveringsmiddelen, parabenen en glycerine in zit. Het is een glijmiddel zonder toevoegingen. En daarom heel vriendelijk voor mijn gevoelige huid. Ik word er echt zo gelukkig van. Dus het favoriete glijmiddel van Myneke is Pjur Nude

Lees ook wat het favoriete glijmiddel van Desiree is.