Hallo Allemaal!

Aangezien veel van jullie mij tegen gaan komen in de winkel, wil ik me even voorstellen. Sinds begin november 2020 ben ik een nieuwe medewerkster bij Euphoria. Mijn naam in Hennie, 34 jaar, getrouwd, kattenfanaat, kneuterigheidskoningin. Samen met mijn man en 5 katten woon ik in een knus (lees klein) huisje.

Hoe kom ik bij Euphoria terecht?

Sinds mijn 16e heb ik allerlei baantjes gehad. Voornamelijk in de detailhandel. Vaak met veel plezier, maar toch begon het elke keer te knagen dat ik er niet helemaal op mijn plek zat. Tot ik een mail kreeg dat Euphoria opzoek was naar een nieuwe medewerkster. Na een erg fijn gesprek met Mark en Myneke kreeg ik al snel het telefoontje dat het plekje voor mij was. Als ik kon dansen had ik een vreugdedansje gedaan. Maar uitzinnig blij was ik zeker met dit aanbod. Wat is er nou mooier dan dat je van je hobby je werk kunt maken :)

Hoe zit dat met die hobby?

Nu ben ik, statistisch gezien, een enorme laatbloeier. Seks was in mijn hoofd een enorm taboe, eng, en ook super gevaarlijk. Over seks praten was eigenlijk al te lastig voor mij. Hier kwam pas verandering in tot ergens halverwege mijn 20e levensjaar. Nadat ik over de megadrempel heen ben gestapt, is er een wereld voor me open gegaan. Wat is seks fijn, en leuk, en en en…. Hoe DE FUCK kon ik hier nou bang voor zijn? Een aantal jaren na de ‘grote ontdekking’ heb ik mijn man ontmoet, en zijn we samen verder op ontdekkingstocht gegaan. Ons nachtkastje is inmiddels behoorlijk gevuld, en we hebben al veel uitgeprobeerd. Soms een gigantische misser, soms een heerlijke ontdekking.

Taboe doorbreken met en bij Euphoria

Naar mijn mening wordt er nog steeds te weinig over gepraat en is het taboe nog te groot. Je deelt wel met je vrienden bij welk restaurant je de beste steak kunt eten, maar niet waar je de beste seksspeeltjes kunt kopen. Dit vind ik zo jammer, omdat ik iedereen een lekker uitzinnig seksleven gun. Ik zie het dan ook deels als mijn taak om dit taboe te doorbreken. Er mag over gepraat worden, het is niet vies, raar, eng of gek. En dat is precies waar dit bedrijf voor staat. Geen vraag is bij Euphoria te raar, of je nou al ervaring hebt of je wilt advies over de koop van je eerste toy. Wat je seksuele voorkeur is, er wordt nergens raar van op gekeken. De winkel is er zelfs op ingericht! Niet weggestopt in een smoezelig steegje met dikke gordijnen voor de ramen zodat niemand kan zien wat er binnen gebeurt. Maar juist heel open, fris en uitnodigend. Dit alles spreekt mij dan ook enorm aan. Wat dat betreft pas ik geloof ik wel goed bij Euphoria, en Euphoria bij mij.

Eerste aankoop: We-vibe Chorus

We-Vibe Chorus

Als nieuwe medewerkster bij Euphoria heb ik 1 probleem: ik moet binnenkort toch echt een groter nachtkastje aanschaffen… Zo is na mijn 2e werkweek de we-vibe chorus in de privécollectie gekomen. Een hartstikke leuk, krachtig multifunctioneel speeltje. Je kunt hem zowel samen als alleen gebruiken. Het maakt hem extra leuk doordat hij bedienbaar is met de APP of de afstandbediening.

Ik heb hem meerdere malen samen met mijn man gebruikt en we vinden het beide een winnaar. De pasvorm is voor mij perfect. Hij raakt zowel mijn g-spot als clitoris constant aan. Voor Meneer voelen de vibraties ook zeker niet onprettig. De Chorus is ook een aantal keer meegereisd naar de supermarkt. Ik kan je vertellen: dit wordt er een heel stuk leuker van! Wel loop je het risico dat je met totaal de verkeerde boodschappen thuis komt. Maar de ‘party in the pants‘ maakt dat dubbel en dwars goed!

Favoriete toy: Womanizer Premium

Favouriet Womanizer Premium vibrator

Mijn ultieme favoriet die ik elke vrouw zou willen aanraden is de Womanizer Premium. Dit is een luchtdrukstimulator. Hij raakt je clitoris niet direct aan. Waardoor hij erg prettig is om te gebruiken als je daar nogal gevoelig bent. Dit speeltje geeft mij keer op keer binnen no-time een overweldigend orgasme. Op een hele andere manier dan met een gewone vibrator, vingers of tong. Dit voel je helemaal van binnenuit ’opborrelen’. Ook als je moeilijk tot een orgasme komt is de Womanizer pemium je beste vriend ;)

Wil je meer over deze mooie toys lezen, check dan ook even de volgende blogs: